damiiss Şurda taş çatlasın 14-15 güne doğurucam ama hastalık buldum. Öksürükten başım ağrıyor artık. Öksürmekten bir de sabahları kusmam oldu. Ayva içtim yok yani. Ballı limonlu su falan hiç biri etki etmedi var mı bir yöntem falan bilen. Yemin olsun çocuğu öksürerek doğurcam diye korkmaya başladım ayyy
Deniz2735 damiiss pekmezle tereyağını ısıtıtıp iç cnm iyi gelir inşallah tarihe bak internetten öksürüğe iyi gelir
2022bebeki damiiss Tereyağlı pekmez, kozalak macunu, bal zencefil zerdeçal karışımı, siyah turpu oyup içine bal koyun altından bir delik açıp bir bardaga oturtun. Sabaha o turbun içinden akan bali icecekseniz. Şifa olsun inşallah
Mnkskemal Elma ve ayva kaynat ılıdıktan sonra pekmez ekle ballı kozalak elınde varsa oda olur ev kalorıferlıyse zatn gece daha cok bogar yatarken de buhar makinan yoksa ketıda su kaynat bas ucuna koy oda nem olsn
damiiss Mnkskemal ayva kaynattım içtim ama bana mısın demedi içine başka bir şey koymamıştım yarın bir de böyle deneyeyim teşekkür ederim
elifcicek_07 siyah turpun içini oy bir kaşık bal koy sulanınca o suyu iç çok ciddi söylüyorum mucize gibi bir şey
damiiss elifcicek_07 ay bunuda hiç Duymamıştım bunu da turp aldırıp deneyeyim valalha teşekkür ederim
Sr10 Tek çare bal ve karabiber karışımı hemen kesiyor.. peygamber efendimiz tüm hastalıkların tek çaresi bal ve kuranı kerim demiştir bakabilirsiniz.. denedim çok işe yarıyor çocuklarda bile
damiiss Sr10 teşekkür ederim onu da denerim hemen kesecek ne varsa arka arkaya aralıklarla denicem kurtulmam lazım