Tugce1506 Merhaba herkese.. benim ilk hamileliğim bugün 16 haftalık olduk sabah 5 gibi karnıma çok şiddetli bir vuruş hissettim hani böyle biri eliyle vurmuş gibi veya tekme atmış gibi sıçradım resmen uykumdan sizce ilk tekme bu olabilir mi sonra daha hiç olmadı 🤷♀️
denizarenmom Tugce1506 17de hareketleri 19dan sonra tekmeleri hissettim ben boyle sanki icerden biri vuruyo gibi ay cok degisik🥺 🥲🫶
misirveannesi Tugce1506 sanmam canım. Genelde ilk hamilelik ilk hissetme böyle karnın alt kısmına doğru hafif pıtpıt şeklinde oluyor. Sanki damar atıyormuş gibi oluyor. Bağırsak hareketi olabilir. Az kalmış ama yakında hissedersin🥰
Mirza03 33 haftayim nadirdir tekmesine uyandigim ki baya büyük yani sizinkinin bebek olduğunu sanmıyorum
Tugce1506 Mirza03 ayy çok teşekkürler çevremde herkes bu daha iyi günlerin o ne ki falan dedi ben şok oldum yani böyle bişey olmaz diyorum ama herkes tekmedir falan deyince bi fikir alayım dedim çok teşekkürler🥰🥰
Mirza03 Tugce1506 ben hiç anlayamıyorum bunu bende çevremden duyuyorum işte yok canımı çok acıtıyor tekme yok aman yerimden sıçratiyor 🙄3. Gebeligim hiç şahit olmadım böyle biseye bilemiyorum
Tugce1506 Mirza03 😬 herkesin yorumu farklı oluyor tabi ama sormadan bilemedim yani iyice kafam karıştı gece ki neydi o zaman herhalde rüyamda dövdüler beni😬
Nadiayaren Canım ilk gebeliginde daha o haftalarda tekme hissetmezsin, sanki karnında kelebek uçması, hatta gıdiklanma gibi hareketler hissedersin, ben daha 22.haftamda bunları hissettim, cok panik olmuştum tekme hissedecem sanıyordum hep 😅
tazecikannee Benimde ilk gebeliğim şuan 19+4 teyim dün hafif hissettim hareketi daha erken hissedilemez gaz sıkışması veya kelebek çırpıntısıdır
Tugce1506 Yuncu1 13 haftalıkken gittim göremedik tahmin bile yok😬 Çarşamba günü tekrar gidicem 16 haftalığız şuan 🐣
Tugce1506 Yuncu1 çarşamba günü öğrenirsek buradan yazarım ama cmt parti olacak çarşamba günü sadece öğrenip öğrenemediğimi söylerim😬
Tugce1506 Yuncu1 merhaba cinsiyeti öğrendik ama biz bilmiyoruz sadece görümcem biliyor cmt günü biz öğrenicez 👼