elifbzdmr28 Asil2022 agrilarim azaldığında magnezyum kullanmayı bırakmıştım ben 39. haftam da da doğurdum alakası olduğunu bilmiyordum ben
Nnanaa Asil2022 yine böyle forumlarda sorulan soruları okuyup aklınıza şüphe düştüyse doktorunuza da danışın ama ben şimdi yazdım forumlar dışında hiç öyle bir bilgiye rastlamadım
Mello29 Asil2022 Benim doktorum 30.haftaya kadar kullanabilirsin dedi agrıları kasılmalari hissetmemizi engelliyormus o yüzden.
Asyabuse Eğer magnezyum doğumu geciktiriyorsa erken doğum riski olanlara magnezyum verilmesi gerekmez miydi ki 😕
Derya_gumus Asyabuse erken doğum riski olanlara magnezyum veriliyor eger kullaniyorsada dozu artiriliyor zaten
berceste5155 Asil2022 magnezyum kasılmaları önledi için doğumu geciktirir diyorlar ama en doğru cevabı doktorunuz verir ben hiç magnezyum kullanmadım 40.haftada doğum yaptım
Amara_2019 Asil2022 evet canım magnezyum doğum geciktiriyorum ben şuan 33+6 haftamdayım ve magnezyum kullanıyorum doktorum geçen dedi 3 hafta sonra bırak
ayla__ Asil2022 hiç magnezyum kullanamıyorum bende ya efermag vermişti sadece 1 ay kullandim şuan sadece maden suyu içiyorum 31 haftamdayim .