Aysegul_vrl97 Kan ilaçları beni rahatsız ediyor ama bir yandan da kan değerim düşük, kullanmak istemiyorum sizler kullanıyor musunuz kızlar
Debayami Aysegul_vrl97 Ilk basından beri hiç aksatmadan ictim, hala daha içiyorum 8 aylık hamileyim. Sanada aksatmadan icmeni tavsiye ederim.
egeninincisii Aysegul_vrl97 Sabah 8 gibi alarm kurup uyanıyorum ilk kan ilacımı içiyorum Kahvaltıda multivitamin içiyorum Ara öğün ya da akşam D vitamini Yatmadan tekrar kan ilacı Düzenli kullanmanızı tavsiye ederim
Mom-babyyy Aysegul_vrl97 beni de rahat ediyordu kullanmadım 29 haftadayim doktorum kulanmak zorundasın dedi ilacı değiştirdi şuan kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum bilsem en başından beridir ilacı değiştirir kullanırdım rahatsız ediyorsa doktoruna söyle başka bir ilaç kullan
Rabia04_09 Aysegul_vrl97 Düzenli kullanmakta fayda var sonuçta bebeğin gelişim için önemli ilaçlar artı sizin için de. Demir ilacını günde iki kere kullanmak baya bulantı yapıyormuş benim değerim normal diye doktorum bir tane kullanmamı uygun gördü gece yatmadan iç bulantı yapar çünkü dedi. Bende daha bugün yeni başladım henüz birşey olmadı ama siz doktorunuza danışın ona göre hareket edin