Imrare Arkadaşlar 10+1 haftalık hamileyim prilam kullanıyorum ama bulantım kusmalarım yine ara ara devam ediyor çok halsizim enerjim hiç yok hep uzanmak istiyorum bu şekilde geçirenler varmı bu süreç ne zaman geçer sizlerin tecrübelerini öğrenebilirmiyim
mrvak Imrare prilamın yan etkisi olarak da halsizliğin olabilir 😕genelde tansiyon düşüklüğü ve uyuşukluk yapar çünkü
Sensiz Imrare 18 haftaya kadar her gün yediyimi kusuyordum. Arabaya binmek istemiyordum binen gibi kusmaya başlıyordum.Hatta 19 haftalıkken 8 saatlik gideceyimiz yer vardı Allahım o gün benim için o kadar kötü gün idiki gideceyimiz yere varana kadar kustum hiçbir şey kalmamışdı midemde sadece kusuyordum. Ama şimdi 39 haftalığız 🥰 her şey çok güzel İnşallah seninde tez bir zamanda geçer
Angelmom_ Bende ağır demiyim ama ilk aylar her yedigim seyde tiksinme bulantı hissi geliyordu, valla 19. Haftamdayim suan iştah cok açıldı,herseyi yiyorum, sanırım 15 lerde bitti benim bulanti hissi
BbabyMom Benımde çok vardı hatta güçsüz düşüp hastanelık bıle oldum sonra prılam basladım bıttı kusmalar ama mıde bulantısı hala ara ara gelıyor
Dark Imrare 16-17 gibi büyük ölçüde geçti ama az az oluyordu Enerji gelir 2. Trimsiterde daha çok küçük haftaniz normallesir merak etmeyin
Yeldaaltaylar Imrare 14.haftadan sesleniyorum prilam kullanmaya devam ediyorum. Ama midemdeki siskinlik ve bayiklik yeni yeni gidiyo diyebilirim
Dark Imrare cokk normal ama hiç endişe edecek bir şey değil. Öyle oluyor. Ben aç aç yatıyordum sürekli İlerleyen zamanlarda açılacak merak etmeyin, uyanınca tuzlu kraker atın direk ağıza
Likayolcusu Imrare bende aynı durumdayım tüm yiycekşerden midem bulanıyor bayılmamak için zorla yiyorum
Brtnabyy haftadayım hala her sabah kusuyorum 😭 iştahsızım yemek yemekten hiç zevk almıyorum çünkü kusacağımı biliyorum 🥺
damlain Imrare normal olduğunu söylüyor kimisi doğuma kadar yaşıyor bu durumu prilam+onzyd kullanıyorum
280322- Imrare 36 haftadayım 3 aylıkken başladım ben halen kullanıyorum kusuyorum bazen yine ama asla bırakamıyorum günde 2 gece içiyorum