2kidsmoms Sizin veya tanıdığınız birinin böyle bir hikayesi var mı? Merak ettiğim bir konu. Sizce bu risk almak mı yoksa neden olmasın dediğiniz bir şey mi?
aren6161 2kidsmoms benim var bende şuan ssvd adayıyım nasipse insallah şartlar o sekilde gelişirse iyi bir doktor la olabilir neden olmasin
Mlkysf 2kidsmoms Ben 2 ay önce doğum yaptım ve sezeryan sonrası normal doğum iyi ki diyorum 😍 ayrıca öyle anlatıldığı gibi aman aman bir riski yok en fazla doğum sırasında acil sezeryana alınırsın.Her doğumda az da olsa risk vardır sonucta candan can çıkıyor.Uğraşmak istemedikleri icin her dr kabul etmiyor.Zaten senin uygun olup olmadığına ilk sezeryan sebebine göre 7.aydan sonra karar veriyor.Doktorunu bulur ve onu dinlersen neden olmasın önemli olan bunun için kararlı olmak ve doktorunu dinlemek.
iremsknn 2kidsmoms doktorun kendine güvenmesiyle ilgili bir mesele bence olumsuz hiçbir hikayeyi dinlemeyin benim tanıdıklarım var çatır çatır sezaryen sonrası normal doğum yaptı. (Ssvd deniyor hatta buna) 🥰
2kidsmoms Alpos evet biliyorum var. Ama tanıdığınız biri var mı? Bir sorun olmuş mu doğum sırasında yoksa sorunsuz mu ilerlemiş? Benim bir tanıdığım tam bebek kanala girerken sorun yaşamış daha sıkıntılı bir durum oluşmuş. Ama başka bildiğim bir hikaye yok çevremde yapan da çok duymadım
aren6161 2kidsmoms 20subat tahmini doğum evet sakaryaya beyhekim hastanesi Sevilay hanima gidiyorum tabiki garanti vermiyorlar ama ssvd olarak devam etmek istediğimi soledim nasip bakalim
2kidsmoms Mlkysf çok sevindim sizin adınıza 😍 kaç sene geçmişti doğumunuzun üstünden? Öncesinde spor vs yaptınız mı neye dikkat etmek gerekiyor ?
aren6161 Mlkysf merhaba nasiloldu doğumunun şanciniz mi geldi kaçıncı haftada oldu özel biseyler yaptınız mı bende ssvd bekliyorum nasipse de
Seh3naz- Online doğum kurslarına katıldım . Orada gebe çevrem oluştu . Ve var yapabiliyorlar . Ama size de kurslara katılmanızı tavsiye ederim . Güzel bir bilinç, güzel motivasyon oluyor ve yanlız da olmuyorsun
2kidsmoms Seh3naz- online doğum kursu derken normal doğum mu bu sezaryen sonrası için özel bir kurs mu?
2kidsmoms iremsknn evet doktorlar hiç risk almak istemiyor kendilerine güvenmedikleri gibi uğraşmak da istemiyorlar