Efruze14 Merhaba arkadaşlar ben 4. Ayımın son haftasındayım 8 kg aldım moralim çok bozuluyor ama başından beri iştahım çok açık var mı benim gibi olan :( 57 ile hamile kaldım çok hızlı aldım her hafta pazarları tartılıyorum hep alıyorum :( Doğumdan sonra verebilirim umarım
mrvak Efruze14 zayıf olarak hamile kalmışsın zaten sıkma canını bebiş sağlıklı olsun sen de bi problem çıkmasın yeterli 🌼
Aselsmoms Efruze14 Biraz hızlı kilo almışsın canım yediklerine dikkat et hamur işi felan yememeye çalış verirsin dert etme ben kızımda doğum yaptığımda hemen eski kiloma döndüm 🤣 şimdi oğluma hamileyim 28+6 olduk 48 ile hamile kaldım 56 olmuşum🤣
aogoya Efruze14 sıkma canını bende 62 ile hamile kaldım 26. Haftadayım 13 kilo almışım 😂 boşveeeer bi şekilde gider takma kafana hamileliğin keyfini çıkar
Efruze14 MadameHappy34 168 pek göstermıyor 70 i kaldırıyorum ama 15 kg verip 55 i gören bir insan olarak eyvah tekrar mı o süreç dıyorum ama neyapslım genişler sağlıklı olsun
Glgn-48 @Efruze14 54 kilo ile hamile kaldım şuan bugün 22. Haftaya girdi bebeğim 9 kilo aldım bile boyumda kısa iştahım da açık tek
Prenses34_annesi Efruze14 canım hiç canını sıkma yeterki bebeğin iyi olsun kilo sonradan da azimle verilebilecek birşey evet kimse istemez ama yavrucaklarımız iyi olsun yeterki gayet güzel bir kilo ile kalmışsın mesela ben normalde de vucuden 50 kg ye çıkamıyordum 47 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum bana da aşırı geldi 7 aylık yani 28+1 haftalık hamileyim ve doktorum gayet normal olduğunu söyledi öncelik bebeklerimiz biz istesek kiloyu her şekilde veririz 🥰
Kzytoo Efruze14 ben de 50 kiloyla hamile kaldım 30. Haftadayim 61 kilo olmuşum çokta yemiyorum ama banada yarıyor demekki yediklerim :) umarım veririz doğumdan sonra
gamzeyzboglu Efruze14 aynı durum bende de var canım 52 ile hamile kaldım şuan 60 civarlarındayım 22.haftama girdim aşırı arttı iştahım ama verilir ya sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Osleem 60 ile hamile kaldım 25. Haftada 75 kiloydum. Yani 6 ayda 15 kilo almısım. Diyetisyene yönlendirdi doktor iştah açık olunca insan zor önüne geçiyor. Bende üzülüyorum umarım gider kilolar.
Anime Efruze14 35.haftadan sesleniyorum. Özellikle 30 dan sonra iştah inanılmaz açılıyor hiç doymak bilmiyorum. 12 kilo aldım henüz ama her hafta 1 kilo almaya başladım artık. Doğumdan sonra verebiliriz inşallah
Merss Efruze14 bozma moralini doğumdan sonra veririz inşallah 35 haftaya girdik bugün. Koskocaman 12.5 kilo almışım. Benimde kafama takılmıyo değil özellikle kalça yanlarım ve bacaklarımdan aldım. En zor giden yerler diyim yani. Napalm sağlıkla doğsunlarda kendi kendimi teselli ediyorum 🤐
Leylabngll Efruze14 canisi 59 kiloyla hamile kaldım 26 haftaligim 70 kilo olmuşum yeter ki bebis sağlıklı olsun kiloylu halledicez bi şekilde 🙈
Senbanabanude Efruze14 60 la hamile kalıp 80 le doğuma gittim çocuğum 3 kilo olarak doğdu eve geldim 76 kiloyum 😂 şuan bebeğim 2.5 aylık 68 kiloya düştüm yine. O koşturmaca,uykusuzluk,emzirme falan derken hiç farketmiyorsun bile şak diye gidiyor bence :)
carmellawaldorf Senbanabanude bazıları diyor ya hastahaneden bi geldim eve şaak 10 kilo gitmiş😜kendimi bu fikre çok alıştırıp teselli ediyordum, sizinki moralimi bozdu şimdi🫠🤣
carmellawaldorf Efruze14 ben de 21’i tamamlayıp 22’ye adım atıyorum yarın 5 kilo almışım. İlk 3 ay bulantılarımı hafifletsin diye 2-3 saatte bir bi şeyler yiyordum o ara hızla 3 kilo kadar almışım🫠 şimdi eski düzenime 3 ana öğün aralarda yalnızca 1 meyve 2 ceviz gibi ara öğünlere döndüm. Akşam 7’den sonra da bi şey yemiyorum. 2 ayda 2 kilo almışım inşallah böyle devam eder
Zeynepsen Efruze14 ben ilk hamileligimde 57 yle baslayip doguma 87 yle gittim bir buçuk yıl sonra 56 ydim yazı geçirdik gene hamile kaldım 🤷