Aleyna0234 Kızlar önerebildiğiniz bir doktor hastane var mı kaç gündür arıyorum bulamıyorum hangi hastane ve hangi doktoru öneriyorsunuz
Cnsasln Aleyna0234 ümraniye son durakta rad görüntüleme merkezi 500 e çekiyor ayrıntılı bakıyor uzun uzun seni bilgilendiriyor cd ve bir tanede büyük renkli fotoğraf veriyor
Mysaa Aleyna0234 Ümraniye çarşı Akbank üstü erbil Çakar var 600 mü muaynesi . Sibel açıklanın yaz interntte o numarayı ara sor canım .
Mervecenik Kadıköy de zeki şahinoğlu var kendisi bizzat perinatolog. Şiddetle tavsiye ediyorum işinde 1 numara❤🥰 kendi muayenehanesi var.
Bebitommm Aleyna0234 medipol 1600 Erdem 1200 afiyet te o civarda galiba daha uygun bir yer arıyorum bende
Aleyna0234 Bebitommm of cok pahalı ya yarın öğrendiğimde yazıcam inş uygun der siz aşı oldunuz mu tetonoz aşısı
Bebitommm Aleyna0234 evet ya malesef çok pahalı Zeynep kamilden de alamıyorum bir türlü randevu evet oldum birinciyi ikinciyi de 20 gün sonra olucam
tubi94 Çamlıca Görüntüleme merkezinde yaptırdım 500 tl ye Ümraniye çarşıda yeri dosya şeklinde veriyor sonucu yapan kişi pek konuşmuyor ben sordum genellikle bebeğin durumunu ama memnun kaldım sonra kendi doktoruma gösterdim dosyayı.