Edus35 Genel bir kan tahlili,alerjiniz var mı ? Sigara alkol kullanıyor musunuz gibi genel sorular ameliyat olacağım gün 2 saat önce gittim yatış yapıldı,önceden bilgi veriyorlar zaten odaya geçtim hemşire geldi ameliyatta giymem için elbise getirdiler onları giydim çorap giydirdiler kan dolaşımını hızlandırmak için o ara 👀 kolum dan damar yolu açıldı stajere denk geldim baya deşti kolumu o korku ile bir üşüme titreme tuttu tabi ameliyat stresi ek oldu, sonra hemşire geldi hazırsanız gidelim diye yürüyerek ameliyat odasına gittik bekleme odası vardı oraya aldılar ameliyattan çıkan kişinin arkasından bir temizlik oldu o koşturma bagırışlar beni çok etkiledi daha çok titremeye başladım sonra ameliyat yapacak doktorum geldi nasılsın hazır mısın falan diye iyiyim üşüyorum dedim sadece hemşire den sıcak battaniye falan istedi sonra hemsire geldi ameliyat odasına aldılar hepsi kendini tanıttı masaya yattım :) ve inan anestezi doktorum başımdaydı hazır mısın uyumaya dedi evet dedim 10 a kadar say dedi 3 den sonrasını hatırlamıyorum inan :) sonra uyanma odasın da hemşire uyana bilirsiniz diye uyandırdı yok ben hala uyumak istiyorum çok uykum var dedim o zaman uyumaya devam edin dedi… sonra tekrar geldi uyanın artık diye seslendi uyandım. Yani stres yapmayın gerçekten uyanınca odaya aldılar eşim geldi 30 dk sonra doktorum geldi bilgi verdi ellim ile bana 30 gün ilişki yasak dedi 2 hafta Ağır iş yapmayın dinlenin dedi,1 saat sonra çıkabilirsiniz dedi sabah 10 gibi giriş yaptım akşam 7 gibi evimizdeyiz.