Rosense Merhaba, yaklaşık 30.haftadayız. Banyoda kayıp düştüm, o an şoka girdim nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama bilincim açıktı. Korkuyorum bir şey olmuş mudur diye. Hiç düşen var mı aranızda? Allah’ım.. O kadar dikkat ediyorum böyle şeyler beni buluyor.
MadameHappy34 Rosense göbeğiniz üzerine mi düştünüz? Poponuzun üzerine mi? En Güvenli düşüş popo üstü diye biliyorum ama sancı ağrı var ise kesinlikle doktora gidin.
Boymomm Rosense bununla ilgili kısa bir videoda doktor düşüşlerin kanama yada su gelmediği sürece sıkıntı yaratmayacagını popo üstü , yan düşüşlerin genelinde önemli bir problem olmadığını söylüyordu. Direk karın üstü veya araç içi kazalarda risk olabilirmiş. Takip edersin kendini ve bebişi inşallah bir sıkıntı yoktur gönlünü ferah tut 😇♥️
Esraliiii MadameHappy34 şiddetle popo üstü düşmekte en az göbek üstü düşmek kadar riskli olabiliyor ben tam göbek üstü düştüm çok şükür ki Allah korudu
Rosense MadameHappy34 popo üstü düşmüştüm. Biraz bacağımı incitmem dışında bir sorun olmadı çok şükür. 🙏🏻
Akan Ben de düştüm travertenlerde , sanki totomun altına biri yastık koydu diye düşündüm. Sonra aklıma geldi kalça büyüyünce airbag etkisi yaptı ahahaha . Endişe etmeyin her hamile bi kere düşüyor 😀