Rapunzel3846 Eksiframbuaz oturup ağlıyorum😭😭 ( paroldan başka çarem olmadığını düşününce susup hapımı içip tekrar ağlıyorum) 😵💫
Tuba11 Eksiframbuaz parol içip karanlık bir odada uyuyun telefon falan koymayın odaya direk uyumaya çalışın. Ama hamileliğimin ilk haftalarında benimki ağrımıştı yaklaşık 4. 5 günden fazla hiç bir şekilde ne yaptıysam geçmemişti artık dayanamayıp acile gitmiştim. Serum yapmışlardı o çok iyi gelmişti. Ondan beride çok şükür öyle yoğun bir baş ağrısı yaşamadım.
Bilgelihayat Eksiframbuaz bazen ağrı gözüme vuruyor, eşime yarım saat boyunca masaj yaptırıyorum , kafama, alnıma, şakaklarima, elmacık kemiklerime ağrım geçene kadar yapıyor ve geçiyor, ilaç içmiyorum. İnşallah seninkide geçer.
Birmeleginannesi32 Parol alabilirsiniz başınıza tülbent bağlayın iyice sıkın bir de karanlık odada uzanın
Camraaaaaaa Ben ilk zamanlarda küme baş ağrısı çekiyordum sadece 5 dakikada bir buz koyarak geçirebiliyordum
Suheda_18 Eksiframbuaz farmasinin at kestane jelini öneririm her ağrıdığında onu sürdüm ve beş dakikaya geçirdi hem doğal 🌺
1Mom-baby Eksiframbuaz baş için spa masaj aleti var böyle tahta kutuda vixsr benziyo yapısı onu sürüyorum
Skdinc Eksiframbuaz Boynumu tam tur gererek öne sağa sola arkaya hareket ettiriyordum. Çok işe yarıyordu bende. Bir beş dakika yapmaya çalışın boynunun açılsın iyice.