Driia rkymrsn ne kadar kullanacağına bağlı. Eğer günlük kullanacaksan hiç tavsiye etmem ama arada sıra kullanacaksan çok para vermeye gerek yok. Ben a101 den veya bimden aldım elektrikli 300 TL gibi bir fiyata günlük kullanıyorum ve çok memnunum
ZMM8888 rkymrsn çok fazla kullanmayacaksanız hastane tipi kiralayın ben kiraladım aylık 300 tlydi çok memnun kaldım
gmzhrn rkymrsn rkymrsn 4 sene önce mochiturkey in posasını kullandik pr çalışması yapmıştık kendisi ile. Ben çok memnun kaldim. Bu cocugumda da kullanacağım
ballibocek rkymrsn bütçe meselesi ise ücretsiz sitelerde bir aramayı deneyebilirsiniz? (Facebook’taki atmaver gibi mesela) dezenfekte edersiniz. Ben ebebekten lansinoh aldım, manuel almadım özellikle, indirimde denk geldik, 1.5 ay falan oldu 600 idi.
enesayazmoom rkymrsn Manuel pompa benim göğsümü yara yapmış ti ve elektrikli kadar performans vermiyor.. İlk gebeligim de kızım küvezde yattı 10 gün ilk 2 gün Manuel le denedim ama elektrikliye geçince hem sütüm daha da gelmeye başladı.. letgo tarzı yerlerden ikinci el uyguna alabilir siniz
enesayazmoom rkymrsn bir de acele etmeyin bence sütünüz hemen gelirse bebeğin emmesi daha iyi olur belki ihtiyacınız olmaz pompaya