Esmaky Kızlar sizlerdede oluyormu vajınada koku acaba afedersnz burnumada gelıyor koku bazen demir ilacndan kaynaklandıgını düşünüyorm ama
Eceninanne Esmaky olabilir enfeksiyon oluncada oluyor . Ya benimde 24 haftalik oldu 3 4 gündür ağri oluyor sanki baskı var göbekten aşağıya
Kucuk_melegim Esmaky bende de bazen soğan gibi kokuyodu doktora sordum hormonlarla alakali dedi vajina florasi değişiyormuş bakti enfeksiyon mu var diye ama temiz çıkmıştı
ilkanneyim06 Bendede var daha idrar yapmadan altımı açar açmaz bir koku buram buram ne kullandıysam sirke krem fitil geçmiyo
Mervecenik Muhtemelen enfeksiyon var canım. Doktorunuza danışın hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu herkeste olur demişti doktorum
Mervecenik Esmaky bendede olmamıştı kuzum. Çok sık ıdrara çıkıyordum başka bulgum yoktu ama doktor rutin idrar tahlili yaptıralım dedi kötü koku oluyordu bende de tek seferlik bi şase verdi onunla geçti koku 🤷♀️
Esmaky Mervecenik cok teşekkür ederim canım carsmba gnu randvu bulabıldım yaptırıcam hemen cok sagol tekrardan 😍🥰