Gercekgulbahar İkizlere hamile arkadaşlar göbekleriniz ne zaman çıkmaya başladı acaba :) birde cinsiyetleriniz ne zaman belli oldu
Sevvl Gercekgulbahar hemen çıktı karnım cunku çok zayıftım 12 de söyledi ama yanıldı 16 da netleşti ☺️
Paramedik16 Gercekgulbahar göbeğim hemen çıktı doğuma 3 ay var sanki 1 ay var gibi kocaman göbeğim var 🤦🏻♀️ cinsiyetimizde 12.haftada belli olmuştu oğluşlar geliyo çift yumurta ikizi bu arada
tugbacns Gercekgulbahar 15. Haftadan sonra falan çıkmaya başladı göbeğim. Cinsiyetlerini de birini ikili testte tahmin etmişti doktorum diğeri asla göstermedi kesin olarak 18. Haftada öğrenebildim☺️ şuan 22+5 teyim 🌺
Ezel5656- Benim ikinci ay çıkmaya başladı 😂kilo almamistim ama nedense karnım şişmişti. Suan 21 haftaligim ama 6 aylik gibi oldum. 18. Haftada öğrendim cinsiyetini
Betul0707 Paramedik16 merhaba kaçıncı haftadasınız ikimizinde doğum tarihleri yakın galiba ☺️ benimde oğluşlarım geliyor
Paramedik16 Betul0707 yani ikizler erken geliyor biliyorsunuz 36-37 haftalarında almayı düşünüyor doktor beklerlerse tabi