MasalAtasoyy Daha söylemedim ama ağzımdan kaçırmamak için zor tutuyorum kendimi. Özel bir şeyler olsun istiyorum. ☺️🙈🙈
Damla MasalAtasoyy ben eşime söylerken akşam yemeğine 2 yerine 3 servis açtım haliyle eşim de biri mi geliyor diye sordu misafir gelecek sen otur dedim oturduk bekliyoruz kim gelecek diye sordu sürekli bende gebelik testini çıkardım koydum sen başla onun gelmesine daha 9 ay var dedim ikimiz için de çok güzeldi 😊
sedaa- MasalAtasoyy Kahve yapıp tabağa keçeli kalem ile baba oluyorsun yazabilirsiniz fincanı kaldırdığında yazıyı görüp şaşıracaktır eminim :)
Mhrbn44_ MasalAtasoyy ay ben hic tutamadim agzimda isteydi esim test yaptim pozitif cikti resmini cekip esime attim😊
ayoLNolduYine MasalAtasoyy bende burda bekliyim. İlk oğluma hamileyken beklemediğim anda olunca olayın şokundan hemen aradım hamileyim dedim oda şok olmuştu. İkinci çocuk için uğraşıyorum bunun farklı olmasıno istiyorum. Bilmiyorum ilki kadar heyecan duyarmı ama
busedemirts1 Ben kutu hazırlamıştım içine zıbın test ve bebek ayakkabısı koyup üzerine de hazırlan babacım ben geliyorum yazmıştım
minik_koala_ve_annesi MasalAtasoyy guzel bir yemek hazirlayip tabaginin kapak ile kapatip ultrason kagidi koyabilirsin veya altina pecete koyarak testini cok sasirir bence😅
Linabebek1 Benimki kendi eczaneden 2 tane test almş banyonun kapısında sabırsızlıkla beklemişti haliyle süpriz yapamadım ama tepkisi çok güzeldi gözleri dolmuştu sarılıp ağladık sonra hastaneye kan testine gittik 😂🥰
Lenaaaa MasalAtasoyy ben kutu hazırlayıp içine ikimizin bebeklik fotoğraflarını koymuştum. Fotoğrafın altına da bir not yazmıştım. Çok şaşırmıştı 🌸