Merhaba canım başından 3 ay önce dış gebelik geçen biri olarak sana tecrübelerimi anlatayım . Ben ağustos son haftası normal reglimi oldum. Normalde 4 günde biten reglim lekelenme şeklinde 10. Güne kadar gelince ben şüphe edip test aldım , pozitif çıktı. Değerimi 83 ile öğrendim . Doktorum en başından beri şüpheli yaklaştı çünkü regl olmuştum uyumlu gözükmüyordu. İkş günde bi takip edelim beta ver dedi, 2. Beta 127 çıktı. İstenilen artış olmamıştı başından beri dış gebelik ihtimalim fazlaydı 2 günde bir kan vere vere damarlarım bitik durumdaydı artık . Değerim 1800 lere geldiğinde üç doktordan bir tanesi 5-10dk uğraştı da vajinal ultrasonla zar zor buldu tüpte keseyi. Benim öyle ağrım sızım olmadı hiç bi zaman sadece lekelenme yaşadım. Şükür ameliyatsız kurtuldum . Siz hiç beta takibi yaptırmadınız mı? Genelde en başından anlaşılıyor beta takibi yaptırınca çünkü . Doktorum bana vajinal yolla 2000 lerde gözükebilir en erken demişti normal kese . Siz bi progesteron baktırın kandan. Ordan da anlaşılır sağlıksıZ ise .