Eminedilanim Kızlar Mehmet nalbanta takıpliyım varmı Baska olan neler yapacaz malum hastane kapatıldı devlette malum sıkıntı
Sinem94 Eminedilanim Bende Mehmet beye takipliydim ne olacak bilmiyorum 🤷🏼♀️ hastane kısa bir süreliğine mi kapandi ? yani öyledir umarım üniversite de ilhan bey var çok iyi onada muayene olmak çok zor
sedamom00 Eminedilanim devlet hastanesinden Muhammet emin öz doktor var oda çok iyi halam da ona gidiyordu yıllardır tanırım hocayı
sedamom00 Eminedilanim medikal park hastanesi tamamen kapatılmış kapatılsın Allah bildiği gibi yapsın inşaallah daha da açılmaz olanları duyduktan sonra
Sinem94 Eminedilanim inşallah yani ben de riskli gebeyim kan sulandiriciyi sadece Mehmet bey verdi başka doktora gidemem keserse risk almak olur benim için
sedamom00 Eminedilanim Tokat’ta özel hastane 1 tane yada 2 tane var çok sıkıntılı aynı şekilde devlet hastaneleride 🙄
Kubraaa0649 Yarinda randevum vardi mehmet nalbant hocaya simdi niksar devlete gidicem eger randevuyu iptal ederlerse aradim biz size bilgi vericez diyorlar iptal de etmiyorlar
Kubraaa0649 Eminedilanim tokatta cok zor testler falan da var hangi hastaneye giderim bilmiyorum devlette zaten yok universite desen sira alamiyorsun surekli baska doktora muayene olmam gerecek sanirim
Kubraaa0649 Sinem94 anlamadim ki bende aradim boyle bir durum varmis saglik bakanliginin aciklamasini gordum dedim bizde haber bekliyoruz bugun size haber veririz dediler ses soluk yok