0581 Edanurusta bende sebamed in ürünlerini aldım ama en çok mustela yı öneriyorlar. Bebek bezinde de prima en iyisi diyorlar ama bazen Bebek seçiyor o yüzden mühendisinoğlunun sayfasından kendin karar ver için rahat etsin
Sezen07 Edanurusta bebek yağı almadım vucud losyonu aldım herseyini set aldım sebamedin ürünleri pisik kremi ek olarak sudocrem aldım tırnak makas set almadım tırnak makas seti ve ayrı tarak aldım ıslak mendil prima aldım ama sleepy ye geçicem bez alınca hediye 3 tane çıkmıştı ilk onu kullanıcam
_nihall Edanurusta camadir deterjani unibaby bebek yagi ve sampuan dalin aldim pisik kremini daha alamadim karar veremedim
ikizlerimveannesi Edanurusta şampuan,losyon, yağ ve pişik kremini mustela set aldık. Çamaşırlar için de dalan roxy toz sabun aldık
AysenurBs Greenclean sıvı detarjan, bubchen krem şampuan ve yağ olarak hindistancevizi yağı kullanıcam. Bebe yağlarında kansorajen madde var, babam doktor aldırmadı onlardan, bepanten pişik kremi aldık bi de . Ne kadar az kimyasal kullansak o kadar iyi, bakım ürünü çok abartmayın
glam Edanurusta deterjan green mom, şampuan ve pişik kremi burts bees aldım. İnstagramda muhendisinoglu adlı hesabı inceleyip
essyagiz Edanurusta Sıvı deterjan ve yumuşatıcıyı dalin aldım canım, yıkadığımda o kadar yumuşak ve fresh bir koku kaldı ki.. çok memnun kaldım.. Bebek bakım malzemelerini Bübchen aldım. Organik marka, denemedim henüz ama kullanıcı yorumları çok güzel👍🏻
Papatyamoms Emirpasam https://www.hepsiburada.com/bubchen-bebisin-gezi-cantasi-lacivert-p-OYUNAK8690004-L 80 tl olmus suan canım ama buyur
Esra___ Edanurusta deterjan minoris aldım şampuan mustela aldım bebek yağı almadım çok da gerekli değil bence