Ayse001000 Merhaba arkadaşlar yarın 19 haftalık olacaz inşallah bu aralar çok sinirliyim eşime bişey desem yapmasa saldırıyorum ağlıyorum uzunca benim gibi olan varmı hamilelikten mi acaba daha önce bu kadar hiç sinirlenim ağlamadım çünkü
MadameHappy34 Ayse001000 🤣🤣gözüme bile batıyor varlığı sonra evde olmadığın da özlüyorum,telefon da özledim dediğim de evdeyken kavga ediyorsun ama diyor 😂😂 hamilelikten canım yine de kendine sakin olman gerektiğini hatırlat.
Ayse001000 Ahuum bende eşimin kafasını kırıyordum resmen adamı dövdüm ilk defa böyle oldum çok korkunçtu
Meriii234040 Ayse001000 6+0 oldu canım ta başından beri bende aynı durumdayım hormonlarla alakalı diyorlar bakalım 😁
Ayaz33 Ayse001000 yalnız değilsin canım oluyor bende aynıyım ,ani duygu değişimleri olabiliyor ama geçici bunlar :)
Baharshin Ayse001000 aynılarını bende de vardı ya hafta ilerledikçe duzelme yapıyor eşime anneme çok sarardım o haftalar da. Şuanda okadar yok ama ani sinir krizleri geliyor geçiyor hemen 35oldum
Ahuum Ayse001000 evet bende sinir krızı geçirdim. Eşim tanıyamadım senı çıldırmıştın dedi. Anneme geldim kinim geçmiyorr