Bebitommm Kızlar Ümraniye Üsküdar çevresi detaylı ultrason için uygun yer arıyorum bilgisi olan varmı
Busenrckr Bebitommm canım çekmeköy tıp merkezinde yaptırdım ben yanlış olmasın muayene ile beraber 850 civarıydı ara bir sor istersen telefondan bilgi veriyorlar randevulu gidiyorsun
Derin_melis Bebitommm bnde araştıyorm 18 haftalıgım canım Ümraniye devlet yapmıyor başka nerde yapılıyor blmıyorm özel 1000 tl aşağı dfl sanırım
Ece61 Bebitommm neden özele gidiyorsunuz ki Zeynep kamilden randevu alıp gidebilirsiniz bence ben orda yaptırdım hepsini
Busenrckr Bebitommm oluyor canım 750 tl gibi bir fiyatı vardı ben çok araştırdım en uygun burası ve doktor da çok ilgili ben çok memnun kaldım
Ftmssnle Ben Ümraniyede rad görüntülüme merkezine randevu aldım. 500 tl doktor radyoloji uzmanı ama bilginiz olsun
Bebitommm Ece61 Zeynep kamile randevu bulmak öyle kolay değil malesef ben 20 gündür uğraşıyorum bugün buldum sonunda ama hesaplayınca 24+2 oluyorum bakarlar mı
Ece61 Bebitommm o biraz zor evet ama sabah 9 mu 10 da mı ne randevu açılma saatleri günleri oluyor onları takip ederek aldım açıkçası ikili taramaya mı giriceksiniz