Safiyenurrr ayrintilida normal ultrasonda görüldü sonra ozele gittim ozelde dedi acilman buyumus devlete git orda yat burda masrafi karsilayamazsin sonra devlete gittim alttan baktilar yatis verdiler ama yatmadim eve gittim iki hafta sonra takrar agrim vardi sol kasigimda ayaga kalkinca bi agri sanci basliyodu gittim doktora iki hafta icinde 24 mm den 4 mmye dusmus yatirdilar hastaneye serklaj yapacaklardi yaptirmiycaktim ama dedim ciger gelisimi ignelerini fln yapsinlar oyle cikayim bari igneler yapilinca ben yaptirmiycam dedim bi gun yattim ciktim ciktiktan bi hafta sonra tekrar gittim hala 4 mm duruyomus ilerleme yok boyle devam et dedi doktor ama hic kalkmiyorum ben sadece yemek yerken yatakta dogruluyorum yemegimi cayimi herseyimi yatakta yapiyorum haftada bi banyo yapiyorum banyo tetikliyo acilmayi esim sabah giderken kahvaltimi veriyo aksam gelincede ne hazirlarsa onu yiyorum boyle boyle 4 hafta gecti suan 25 im insallah biraz daha ilerleyebilir ebbek buyudukce ne olur bilmiyorum doktor perdegibi bisey tutuyo bebegi dedi