suelin Ya da dönmesi için ne yapmamız gerekir normal doğum düşünüyorum Bir aksilik çıkmadığı sürece doğuma 48 gün var buradaki programa göre bebeğin kafası dönmesi için aşağı kısma ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Tugceabaz suelin 37 haftalık olucam nerdeyse benim bebeğim hala dönmedi bekliyoruz dönmesini dönmezse sezeryan olucam
glnr_21 suelin ben 28 de gittim dönmüştü ama tabi o zamana kadar yukarı gelir aşşağı iner bilmiyorum ama yeri daraldıkça çok hareket etmez diyorlar inşallah yukarı dönmez ben nasıl anladım normalde ayağıyla kasıklarıma vuruyordu şimdi kaburgama doğru oradan anlamıştım altta bir hareket yok
Elifsntrk suelin ilk bebeğimde çok erken dönmüştü şuan 28 haftalık hamileyim 22 de döndü bebeğim ama değişen şeyler belli bir haftası yok geliş şeklini bebek belirliyor 🫤
Tugceabaz suelin Ben günde kaç hareket eğilip kalkıyorum ama dönmüyor son iki kontrolüm var dönmezse sezeryan dedi doktorum ama dönse hissediyor anne ben kafasını hissediyorum yukarıda
suelin glnr_21 oyy inşallah benimki de döner yaa 33 haftalık olduk döndü mu dönmedi mi bilmiyorum yakında doktora gideceğim
suelin Tugceabaz yaaa dua edim bari hepimiz için ben normal doğum istiyorum ama bi sıkıntı olmazsa tabi
Tugceabaz suelin tabi ama bebeğe bağlı nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin diyorum artık sezeryan veya normal farketmiyor onun sağlığı iyi olsun acı iz olsun 🤲🏻
nur_fidan Tugceabaz aynen öyle oluyor ben. İlk doğumumu normal yaptım 4 sene önce ikinci doğumumu sezeryan yaptım 25 gün önce ters olduğu için doktorum 40 haftaya kadar bekledi sezeryan günü verdiğinde de sabah gider gitmez ultrasonla bakti döndümu diye dönmeyince aldı
Berelfgun suelin o bileye bağlı değil malesef. Yani şunu yaparsanız döner diyemez kimse bazen hiç dönmüyor benim mesela 20.haftadan beri kafası aşağıda şuan 36yı dolduruyoruz keşke müdahele edebileceğimiz şeyler olsaydı😞 ama benim bildiğim 37ye kdar zamanı var dönmek için
suelin Zeynepsari34 dua ediyorum hepimize inşallah istediğimiz gibi doğumlar gerçekleşir Allah’ın izniyle