09Tugba_0909 Merakla bekliyorum ama henüz belirtim yok ya bakalım ne zaman gelicek suanlik gelmeye niyeti yok gibi 🌸
yaasemin 09Tugba_0909 çok az kalmış sizin bizimde son 16 🤭 hayırlısıyla kucagimiza almak nasip olsun 🙏
09Tugba_0909 sersss hadi hayırlısıyla inşallah canım hiç belirtin var mı ben çok istiyorum artık doğurmak
09Tugba_0909 sersss bide yemek yiyebiliyormusun ben son 1 haftadır fazla yiyemiyorum özellikle sabah kahvaltısı bir kaç lokma almamla mideme bulantı giriyor hafiften
yaasemin 09Tugba_0909 o yüzden sordum aydın tarafı olduğunuzu bildim bende kuşadasında oturuyorum yakınız 🤭😅
sersss 09Tugba_0909 geceleri yatarken karnım çok sertleşiyor bel ağrım ve kasıklarımda ağrı oluyor ama yalancı sancı hep nst de hiç sancım çıkmadı bakalım ne zaman gelecek bekliyoruz ☺️ sende var mı belirtiler ya da doğumu kolaylaştırmak için bir şeyler yapıyor musun
sersss 09Tugba_0909 ben de eskisi gibi yiyemediğimi fark ettim yani mide bulantım olmuyor da hemen doyuyorum bir iştahsızlık var bir kaş gündür
aynureray 09Tugba_0909 bekliyoruz cnm hala belirtim yok annemdede olmamas suyu gelmiş bı heralde bnde öle olucam gibi
Gonca112 Bende son 10 gün . Arkadaşlar mama alacakmısınız. Ben almayı düşünmüyordum ama mutlaka al diyoşar yanında bulunsun. Hangi mama önerirsiniz
09Tugba_0909 Gonca112 bence anne sütünden başka birşey verme ben almiycam zaten sütün olmazsa o zaman hemen mama aldıra bilirsin bide alıp bosyere gitmesin mamalarda çok pahalı canım
Gonca112 09Tugba_0909 haklısın bende almayı düşünmüyordum yenidoğan hemşiresi arkadaşım var .sezeryan olacagım ben. Diyorki sütün hemen gelmiyor mutlaka mamayla destekle sarılık olmasın diyor o yüzden kafam karıştı
09Tugba_0909 sersss karnımın sağ tarafına kramp giriyor sanki bıçak sapliyorlar bide arada kasıklarımda adet olcakmisim gibi hafif sızıntı oluyor ama arada nst de sanci çıkmadı bizde öyle bekliyoruz cimcimenin geleceği günü canım 💖