Turkaaan Ben Karamandan konyaya detaylı ultrason için geleceğim hangi hastane ve hangi doktordan randevu almalıyım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Zmraemr Turkaaan ben 4 sene önce Karaman’da Konya’ya Özel Farabi Hastanesi’ne gitmiştim çok memnun kalmıştım.Simdi de hamileyim Gültekin akkucuk var Karaman’da özel muayenehanesi onda yaptıracağım inşallah
Sibelemreemre Turkaaan 2 hafta önce baskent üniversite hastanesinde emel hanıma gittim çok ilgiliydi ve uygun fiyatı 600
Esilam42 Turkaaan meram yeni yol üzerinde başaran klinik Ahmet başaran ve Mustafa Başaran 👌👌 Google’ye yazarsan zaten çıkar navigasyon kolay bir yerde 🥰🥰
Sibelemreemre Gulsen4224 benimde doktorum 2 kızımda baştan sona kadar ona gittim bunada gidiyorum ama orda detayli yok
Gulsen4224 Sibelemreemre yaa öyle mi Çok iyi doktor ama baya bilgili tatlı dilli detayli olup olmadığını bilmiyorum detayliya girmedim cnm
Violett42 Basaran klinige gecen gun gittim, evet guzel detayli bakti doktor bey ama asiri bekletildim isiniz 1 saatte bitmek yerine 3 bucuk saatte bitiyor bekletildiginiz icin. Ozellerde bari bu kadar bekletilmesek