bademlikurabiye_ merhaba hanımlar, bebek doğum kanalına yerleşince sezeryan doğum olmuyor mu şuan için kafam çok karışık normal doğumdan korkuyorum ama bebeğim bayadır doğum kanalında bekliyor erken indi
ozlemshnnn bademlikurabiye_ benimki de bayadır kanalda ama sezeryan olcam. bunu ilk defa sizden duydum
Annis54- bademlikurabiye_ kız kardeşim yeni doğum yaptı bebeği kanaldaydı sıkıntı olmadı rahat olabilirsin inşallah kazasız belasız olur herşey
HeyMommy bademlikurabiye_ Aksine normal doğum için atılan ilk adım. Benim bebeğimde kanalda iki hafta sonra çatı muayenesi var uygunsa normal doğum şeklinde ilerliycez
bademlikurabiye_ ozlemshnnn bende ilk kez kayınvalidemden duydum desem bana ısrarla kanala giren bebek sezeryan olur beni o şekilde zorla dogurttular diyor
ozlemshnnn bademlikurabiye_ baska bi sebebi vardır onun. bazen normal doğum yapacaklar o anın verdigi ağrıyla son dk dayanamıyorum beni sezeryana alın diyor. bence doktoru normal olacakken sezeryana çevirmek istememiştir.
bademlikurabiye_ HeyMommy ne güzel inşallah istediğiniz gibi ilerler bende normal istiyorum ama korkuyorum