Fatma4225 Betulakarr fazlaa dusunmemek lazimmm ama elde degll mucize gbi hic beklenmedk anda ogrennnce 🙃seninn degerlerin dah yuksekmiss bakalm pazrtsi doktrm bana nedickkk
Fatma4225 Betulakarr evettt keskee heemen ogrenmeseydim diyrmm🙃🙃ama adet gunumde kahve leklerm gelncee hemen bakmak istedm ilkdefa boyle olmstu cnku
Betulakarr Fatma4225 hic ağır kaldırma yorulma kesinlikle dinlen bu dönemler çok önemli uzanma katiyen dikkat et kuzum Allah büyük hayırlı haberlerini alırız insallah yine yaz burdan haberdar et 🥰
Fatma4225 Betulakarr surkli yatyrm zatenn cok yeni oldugu icinnn pazrtsi bi gideyim haberdar ederm sizi😘😘
Minikmucizelere Fatma4225 hemen endiselenme canım okuyoruz burdada az yuksledi ama sonradan bi sorun olmadi diye öyle olur inşallah yarin gidersin bakalım ne dicek doktor banada haberdar et
Fatma4225 Minikmucizelere oyle tabi cok takilmamak lazm ama elde olmuyor takmaamkta bakalm yarn doktrmuz nedicekk bizim bebisss cok tembell demekkii🙃🙃🙃
nurdan1091 Aynı takılmalar bende de var ama sakin olmak lazım. Ben 4+6 da idrar yollarından acillik oldum. Acilde baktılar kese goremediler. Perşembe günü randevum var inşallah görünür. Çok stresli ama tadını çıkarmak lazım heralde
Fatma4225 Suna2006 kan tahllni iki defa farkli hastanelerde yaptm saaat olrkda ayni saattler olmadi ama bi problem olurmuki oyle
Suna2006 Fatma4225 evet farklı olur değerler siz en son yaptığınız hastane ve saatte yapmaya çalışın doğru sonucu alırsınız