0705 Merhaba :) suan 10+3 olduk. Tabii Rabbim önce sağlık versin gerisi önemli değil, evet ilk bebek 🙏🏻🙂
Betusgunes 0705 görüntüde 9 haftalık sanırım altta öyle yazıyor çünkü ultrason kağıdında 🥰 hayırlısı olsun ilk bebisse kız erkek fark etmez Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin insAllah
0705 Betusgunes Merhaba :) suan 10+3 olduk. Tabii Rabbim önce sağlık versin gerisi önemli değil, evet ilk bebek 🙏🏻🙂
2prensesannesiiii Betusgunes bugün midem allak bullak yeni bişeyler yiyorum 😪🥴 bi kustum sonra bişey yemediğim halde tıka basa tokmuş hissi kusacam kusamıyorum yeni geldim de kendime bişeyler yemeye çalışıyorum 😪 aç kaldı yavrucak🥲
Betusgunes 2prensesannesiiii ya kıyamam düzenli bir beslenmen varsa bugün gc kaldiysan ondan da olur bulantı ilerleyen haftalarda sabah bulantısı oluyor sadece çünkü
2prensesannesiiii Betusgunes yok valla her sabah 6 7 de kusuyorum kahvaltı saatim 9 da geçmedi benim kusma bulantım bi de bugün belim tutulmuş uyandım kusma eşlik edince daha kötü oldum 🥲 şimdi daha iyiyim 🙏🏻
2prensesannesiiii Betusgunes drumuzun tahmini kız oldu net konuşmadı 🥰 12+6 yım çarşamba randevumuz var yine tahmin yaparım dedi drumuz🥰
Betusgunes 2prensesannesiiii hayırlısı insAllah bulant çok olunca kız oluyor genelde hayırlısı neyse o olsun Rabbim gönlünüze göre versin
Suheda_4406resul Halmee kesenin şekli ve bebeğin ne tarafta durduğuna baktım canım ama yüzde yüz erkek diyemem🤗