sorybaby Balıkesir Edremit’te bildiğiniz memnun kaldığınız özel veya devlet fark etmez kadın doğumcu var mı acaba tayinimiz oraya çıktı muayene olmak için araştırma yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim 💕
Lenaaaa sorybaby edremit hakkında bilgim yok ama balıkesir merkezde yaşıyorum. Sevgi hastanesi Sebahattin Çelik çok iyi bir doktordur. Gelme şansınız olabilirse öneririm 🌸
Zeynep6019 sorybaby ben dün oğuz arslan a gittim çok memnun kaldım kendisi hem riskli gebeliklerede bakıyor yani perinatolog sağolsun çok çok iyi ilgilendi
sorybaby goncacan kliniğin ismi nedir acaba bir de detaylı ultrasona girdiniz mi ücreti falan nasıldı girdiyseniz
goncacan sorybaby detayliya girmedim hemuz 10 haftaligim doktor onur karabulut diye aratirsaniz googleda gorebilirsiniz edremitte yeri ancak soyle bi durum var ilk gebeligimde de ikili testlerim falan temiz ciktigi icin detayliya girmemiştim doktorum kendisi detaylica incelemisti😁
Eylulkelebegi Ben de Meryem Dilara Yetimoğlu’nu öneririm, kendine ait kliniği var. Kendisi çok ilgili çok güler yüzlü bir doktordur. 😋
Eylulkelebegi Diğer özellerden farklı mı bilmiyorum yorumum yok ama başka bir dr giden tanıdığım da Meryem hanıma 17. Haftasından sonra geleceğini söyledi. Cihazları son model. Instagramdan da bakabilirsin