yaasemin HAR allahın izniyle girmez içinizi ferah tutun tahin pekmez kaşar tüketin az ve şık sık yiyin proteyin ağırlıklı beslenin ceviz badem mutlaka tüketin yulaf muz süt bebe bisküvi karıştırıp yiyin öğünlerinizde alır inşallah
Asli03 HAR bizde 36 haftalık olduk oğluşum 2kilo 200 gram çok a değil doktor dedi alır ama sağlıklı olması daha önemli dedi🤭🤍
baby3_ HAR valla bende özeldi doğurdum 36 haftada İKizlerimi 2450-2150 doğdular hiçde de küveze girmedi. 2 kilo altını küveze alırlar bi tekrar araştırın. Solunum sıkıntısı yada bi enfeksiyon vs varsa alınır küveze.
Ali-Kaanin-Annesi HAR şuan 34+1 hafta olduk ve 2480 gramdık geçen hafta. Genelde meyve, yeşillik sebze et ve balık ihtiyaçlarını bol bol gider ve kuruyemiş fazlası ile ye ben böyle geçiriyorum hamileliğimi sana da tavsiye ederim canım 🤗
aslibek45 Melisakeskinn 37 dememin sebebi 2 hafta gelişiminin önde gitmesi, son adet tarihime göre 35te ama gelişimine göre 37de 3200 kiloyduk
aslibek45 Melisakeskinn bebeğim daha doğmadı ama doktor iri olacak gibi duruyor deyip aralık 8e kadar doğmazsa sezeryana almak istiyor. Pazartesi tekrar kontrole gidicem kilosu için