Minikpopo mesela diyelim ki bebeğiniz doğdu. Sürekli durmadan ağlıyor ve çok ciddi bir rahatsızlığı varmış ameliyat olması gerek. Şimdi neden bebeğin ağladığı bulunana kadar 50 tane polikliniğe gidiyorsunuz bakıyorlar falan filan hep zaman kaybı. Ama detaylı ultrasonda tek tek bütün organları dahi inceleniyor. Damarlarının oluşuma kemik sayısına kadar bakıyorlar. Bir şey varsa doğumdan hemen sonra ameliyata alınıp müdahale edilebiliyor hatta bazen bazı şeylere anne karnında bile müdahale ediliyor. Ben detaylı ultrason yaptırdım 500 tl verdim bide, o parayla çocuğuma da bir şey alabilirdim ama zor zamanda buldum buluşturdum ayarladım o parayı yaptırdım yani. Birşey çıksa tabii ki aldırmayacaktım bebeğimi tabiki benimde kabulüm. Ama neler yapabiliriz en azından çözüm arayışına girerdim. Ona göre uygun bir hastane bulurdum gerekli doktorları bulurdum maddi olarak kendimi hazırlardım. Bence tüm hamilelik boyunca en önemli test buydu. Aksatmakla büyük hata etmişsiniz, doktorunda beni tedirgin etti. Benim doktorum bana fikrimi bile sormadı yaptırman gerekir dedi okadar. Tabi şimdi sizin için geçmiş zaman, yapacak bir şey yok. sağsalim kucağınıza alın inşallah.