123bebegim Kızlar 11+4 günlük olduk cinsiyet için gitsem ogrenirmiyim acaba özelde ? Siz en erken ne zaman öğrendiniz
1anne2bebek__ 123bebegim bende 11+3 te gittim özel hastaneye gidiyorum. Doktorum gördü ama haftaya kontrolünde söyleyeceğim %100 dedi. Görüp de söylemiyorlar daha küçük yanılma olmasın diye. İnşallah haftaya öğrenirim🤗
Sulezeynep 123bebegim 12.haftada belli oluyorda bazı doktorlar söylüyor bazıları ileri haftalarda söylemeyi tercih ediyor
1anne2bebek__ 123bebegim yani belli olur ama belki doktor söylemez. Benim doktorum cinsiyeti gördüm bir tahminim var ama haftaya söyleyeceğim kesin olarak dedi. Sizin doktorunuz tahminde bulunur % verirse bilmiyorum benim doktorum vermedi 😀
Nesli8181 1anne2bebek__ benim doktorum da kiz demişti ama bi hafta sonra falan netleşir dedi ben ilk öğrendiğim de hamile olduğumu kesin kız dedim kız olacak ve şuan 23+5 günlüğüm
1anne2bebek__ Nesli8181 bu benim 2. Gebeliğim. Kızım 4,5 yaşında. Aynı doktora gidiyorum. Kızımda 12. Haftasında öğrendim kesin demişti. Bunda haftaya söyleyeyim dedi. Bende çok merak ediyorum 😀