vaveylaaa19 Kizlar sanki bebek sürekli kasiliyor karnım tas gibi oluyor sizlerde durum nasıl böyle şeyler yaşıyor musunuz normal mi
zehraKr vaveylaaa19 her sertleşme kasılma mi? Bende 31.hafatadayim bazen sertleşme oluyor idrar ihtiyacı oluşuyor emin olamıyorum kasılma mi diye
Kadriyeeren203 Benim de oluyor ya 31 hafta 4 gunluk olduk bugun karnım taş gibi oluyor ağrıyor o an ve bazen kasıklarıma da ağrı giriyor vaveylaaa19
gizemgencc Evet yaşıyorum hatta geçen hafta genel kontrol için hastaneye gitmiştim NST ye alındım ve sancı çıktı 1 hafta hastanede kaldım halaa düzensizde olsa karnım taş oluyor ve buna sancı diyorlar erken doğum riski anlamına geliyor
777zarifanne gizemgencc canım bende de böyle kasılmalar oluyor ama gün içinde toplasan 5 - 6 kere falan nst ye denk gelmezse bunu doktor anlayabiliyor mu ? biraz değişik oldu sorum ama anlayacagını düşünüyorum 😇
Gamzesa Aynı sorun bende de var doktor magnezyum verdi o biraz azalttı ama gene de gün içinde oluyor erken doğum belirtisi olabilir dedi
gizemgencc Gamzesa kesinlikle öyle bende kendime daha dikkat etmeye başladım yorulmamaya dikkat ediyorum
gizemgencc 777zarifanne NST ye denk gelmezse anlayamıyor ama size soruyor sancıların ne sıklıkla geliyor diye
Aselsmoms vaveylaaa19 Magnezyum kullanıyor musun canım 28+6 olduk bizde de hep oluyor doktora söyledim normal dedi eczacı eğer çok olursa magnezyumu günde 2 kez al demişti
vaveylaaa19 Evet başından beri kullanıyorum doktora bende söyledim o da normal bu kasilmalar dedi ama bilmiyorum