Tugcecanan umena emzirme Danışmanı hemşiremiz avent kullandırtmadı. Gidip lansinoh aldık mecburen. Lansinoh un biberonları Aventin de emziklerini tercih ediyorlarmış
prematureannesi_ umena lansinoh kullandım oda pompanın da ayrıyetten chicco anne göğsü geçen de tomme tippe antikolik biberonu aldım aldıklarımın arasında en iyi kullandığı lansinoh
elifcicek_07 Yeni doğana biberon gerekli mi? Bende aldım ama parasını düşünce çocuğun doğunca sadece emeceğini düşünce aklım karıştı
umena elifcicek_07 yani sağma durumu olabilir sağdıgınız sütü vermeniz icin meme reddi yaşamayacağınız bir biberon tercih etmelisiniz o sebepten ya da mama verme durumunda kalabilirsiniz tabi insaallah hep anne sütüyle beslenir bebişler ama olası şeyler icin tedbir diyelim ☺️
prematureannesi_ Ozgee123 lansinoh biraz sert emzik kısmı emme refleksini güçlendiriyor bence öyle düşünüyorum chicco ucunu ezebiliyordu damağıyla
Ozgee123 prematureannesi_ evet herses şiddetli aventi öneriyor yada avent almış ama anne göğsüne en uygun ödüllü biberon lansinoh diye biliyorum ve oda çok güzel
Tugbakose-24 Bn awent aldm ama memnun kalmadm hep kapağı bi süre sonra gevsemeye kendı kendıne acılmaya basladı. Hemde agız kısmı genış oldugu ıcın bebegım emerken hem kenarlarından süt taştı. Lansınoh aldm bebegım cok rahat tuttu ve taşma durumu olmadı