BusraBerktas Dadaliya benimde tam geçmedi zaman zaman çok acıyor temiz ve kuru tutuyorum sadece kendimi sıcak tutuyorum birde parıl vermişlerdi onu içiyorum hafifliyor
Yesraan BusraBerktas Allah razı olsun canim benim bende öyle yapicam inşallah rabbim bizleri de kurtarsın 🤲🥰🤲
Hatice_Bahri BusraBerktas gözün Aydın şah analı babalı büyütsün dıkıs zormuydu tek merak ettıgım o su an genelde çoğu doğumda oluyor dıkıs hıssttınmı nasıldı
BusraBerktas Hatice_Bahri evet uyuşturmalarına rağmen hissettim ama bebeğime odaklanmıştım fazla acı olmadı sonrasında dikkat etmeye bağlı sıcak tutuyorum hep kendimi temiz ve kuru tutuyorum dikişleri birde ilaç verdiler zaten hafifliyor
BusraBerktas Beyzarel yani dikkat etmeye bağlı biraz sızlama ağrı oluyor ilaç vermişlerdi onları kullanıyorum hafifliyor birde sıcak tutmaya bağlı kendinizi
BusraBerktas Asl_aksu yani ben her ağrı geldiğinde duvardan destek alarak yere eğildim kalktım odada bol bol yürüdüm hep hareket halindeydim ağrı geldiğinde birde hep bebeğimin bana yaklaştığını düşündüm ona kavuşma anını bu şekilde karşıladım ağrılarımı hep😊
Bebetooooooooooo BusraBerktas Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza olsun inşaAllah kaç haftalık doğdu
Ayserose1001 BusraBerktas özel hastanede mi yaptın canım yani o yumuşatma için verilen ilacı her yerde yapılmıyor da gğxel ilgi alaka varmış galşab Allah analı babalı büyütsün inşalah hem normal istiyorum hem korkuyorum ama bakalım inşallah pzoütüf doğum hikayemiz olur daha 3 ayım var gerçi 🙈
BusraBerktas Ayserose1001 inşallah canım hep pozitif düşün o korku son ana kadar hep var ama o anda Bi güç kuvvet geliyor yok eğitim araştırma hastanesinde yaptım su az olduğu için hemen başlattılar doğumu belki o yüzden vermişlerdir tam bilmiyorum ama
BusraBerktas Ftmysnn yani bulunduğum odada banyo vardı suyu açıp belden aşağıya boş boş döktüm ağrı varken çok rahatlatmıştı
BusraBerktas Selmos- yani son anda biraz zorluyor ama herkesin ağrı eşiği farklı olduğu için net bir şey söylemem doğru olmaz güzel bir doğumunuz olur inşallah