Selam kızlar herkesin doğum hikayesini okuyup sonunda bende kendi hikayemi yazabildim salı günü kontrolümüz vardı ondan önceki haftalarda herşey yolunda gidiyor ve hiç ağrım açılmam felan yoktu içime doğmuş gibi hastaneye giderken çantamızı yanımıza almıştık hastaneye gittik doktorum muayene etti herşey çok normaldi yanlızca suyundan emin olamadı bunun için periteneloji yönlendirdi periteneloji doktoru suyun az kaldığını doğumun başlanmasını istedi tabi eşimle ben şok hiç beklemiyorduk hiç bir belirti olmadığı için felan daha sonra yatış yapıldı ilk çatı muayenem ondan sonra yapıldı çatın çok güzel normal doğum olur dediler akşam 5 de suni sancı verildi hiç bir ağrım açılmam yoktu ağrılarım 9 gibi başladı bu süreçte hep nst bağlı herşey normal ebeye nst de ağrı olup olmadığını sorunca senin ilk doğumun açılman yok sen bugün doğurmazsın diyip gitti 12 de ağrılarım sıklaştı ve dayanılmaz hale geldi ebeyi çağırdığımızda inanmadı bu kadar hızlı olmaz diye açıklığıma baktı tekrar 8 cm olmuş açıklığım hazırlık yapmaya başladı annemi dışarı çıkardı bana da ıkınman geldikçe yavaş yavaş ıkın dedi o süreçte hazırlık yapmaya başladı ben 3.ıkınmam da bebeğin kafası çıktı ve ebe şok olarak dur dedi ıkınmadım ve bebeğimi karşıladı sonrasında bütün ağrım acım dinmişti kızçemi kucağıma koydular ve ben dışarıda bekleyen aileme eşime bebek doğdu diye mesaj attım dikişim atılırken ☺️ dikiş biraz uzun sürdü şuan bebeğim 4 günlük ve herşeye bedelmiş dileyen herkese nasip olsun inşallah uzun oldu kusura bakmayın sorularınız var ise cevaplarım 😊