mineeeee 6.ayima geçtim hala migdem bulaniyor ve eksiyor. Doktora dedim surup veririm misiniz diye.Cocugu ilaçlamayalim normal dedi gebelikte.Ama ben mahvoluyorum😔daha önümde 3 ayım var ama benim😔😔
Deletedmom4793 Ben 6.ayı doldurmak üzereyim 7 ye giricem ama hâlâ birkaç günde bir sabahları bulanıyor bazen üst üste
Perihanmuhammed mineeeee benimde aynı niğde bulantısı ya çok zor oluyo bende 6ayı doldurdum ama geçmedi
Deletedmom4793 mineeeee ben ilaç kullanmadım hiç bunun için sabahları çıkıyor sonra rahat ediyorum bazen gün içinde de oluyor ama katlanıyoruz🤗😍
nesli1655 bende 8 aya gircm hala kusuyorum kusmaktan kilo alamadim ama bebegim gayet iyi 2 hamileligim ilkinde 4 aylikken bitmisti
mineeeee nesli1655 bende kilo alamadım.tansiyon ve idrar yolu iltihabı var birde bol bol su içmek zorundayım. hamile kaldigimdan bu yana 12 kilo vermişim ve hala alamadım. Allaha şükür bebis iyi sizinki gibi.Evet çoğu gitti azı kaldı dayanmamiz gerek
Deletedmom4793 mineeeee Allah kolaylık versin öyle olunca ben de zorlaniyorum arada ama bebeğimi düşününce her şey güzel geliyo😍😍🤗🤗