anneolmak4 Kızlar 10 haftalık gebeyim böyle günlük düzenli zikirler dualar var mıdır gebelerin okuduğu bilenler yazarsa mutlu olurum😍
2022bebeki anneolmak4 İnşirah suresini okuyorum, Ayetel Kürsi, elime karnima koyup salavat cekmeye gayret ediyorum. Yusuf suresi, Meryem suresi de digerleri🤗
Aysenurozs anneolmak4 her gün Meryem süresi ve Yusuf suresini açıyorum iş ya da yemek yaparken dinliyorum. Er rakip el Mubdi ve el musavvir çekiyorum. Esma-ül-Hüsna dinliyorum bende huzurlu oluyorum bebiş de huzurlu oluyor🥰
zehraKr anneolmak4 Ömer dongeloglu nün YouTube da videosu var tavsiye ederim 3 Esma bir ayet öneriyor. El mübdi cc El musavvir cc El rakib cc Sümmessebile yesserah
Bilinmeyenbiri Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri “el musavvir” zikrini çok söylüyorum. Güzel huylu güzel yüzlü bebek olması için söylenirmiş öyle duymuştum zamanında bir yerden.
Zeynepzeynepm 2022bebeki aynısını yapıyorum sürekli ayetel kürsi inşirah surasini okuyorum salavat çeviriyorum Allah evlatlarımızı sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Bilinmeyenbiri cansualisa yok elimi karnıma koyup tekrarlıyorum içimden boş vaktimde veya aklıma her geldiğinde💓👼🏻
Bilinmeyenbiri cansualisa olur diye düşünüyorum yani tam net bir bilgim yok ama ben her şekilde söylüyorum 💓
Hilye cansualisa Kurandan veya hadislerden herhangi bir bölüm okurken abdeste gerek yoktur. Sadece Kurana dokunmak gerekirse abdest gerekir. Ama ibadet kabilinden yaptığımız tüm işlerde abdestli olmak güzeldir 😊
2022bebeki Zeynepzeynepm Amin rabbim sağlıcakla kavuşmak nasip etsin . Kabul olsun tüm güzel niyetleriniz❤️
Ftmysnn anneolmak4 belirli bi süresi varda suphanallahi ve bihamdihi ilk 4 ayda 70.000 okunuyor bn okudum
nrkdn anneolmak4 9 ayda 99 Esma kitabı var hafta hafta okunması gereken esmaları yazıyor ben onu okuyorum birde her gün Yusuf süresi ve Meryem suresi dinlemeye çalışıyorum