Kurtiremmm Merhaba kızlar 11 haftalık ilk gebeliğim ve çok kötü baş ağrısı yaşıyorum. Baş ağrısı için önerebileceğiniz neler var?
58damla58 Kurtiremmm ay ne çektim o baş ağrılarından haftalarca. Sadece parol içebilirsiniz demişti bana doktor . Sinuzit yada migren rahatsizligi olanlar özellikle hamilelikte çok cekiyormus bu baş ağrılarını.
2022bebeki Kurtiremmm Allah yardımcınız olsn ben ilk 3 ay çok çektim baş ağrısından ilaç da içmek istemedim. Metholbox aldim buzdolabina koydum soguk soğuk şakaklarima sürdüm her ağrıdiginda. Nane yağı, Türk kahvesi icine birkac damla limon sıktım içtim ya da buz aküsünu tülbente sarıp başıma koydum🤗
Dilaraa23 Kurtiremmm şuan bu postu baş ağrısı çekerken okuyorum😀 benimde 8. Haftada başladı şuan 20. Haftam bitmek üzere ara ara hala ağrıyor. Ben parol içiyorum kesmediği zamanlarda dr magvital verdi magnezyum ilacı. Dr a gidince görüşün sizede yazar belki
Kurtiremmm 58damla58 sinüzitim de var normalinde 🤦🏽♀️ 1 haftadır da bu ağrıyla uğraşıyorum inanılmaz kötü🥺
koohydal benimde migrenim var, nöroloğa gidip kontrollü tedavi tavsiye etti kadın doğum doktorum ama tabi gitmedim tedaviyi ertelerim. kapkaranlık odada başımı sarıp uyuyorum başağrıma iyi geliyor başkacada hiçbişey iyi gelmiyor maalesef
Melike1234- koohydal bana da nöroloji görsün dedi başım ağrıyor dönüyor vücudum da uyuşma oluyor özellikle sabahları kolum kalkmıyor ayakta duramıyorum ve kendimi yere atıyorum direk
Kurtiremmm Dilaraa23 çok geçmiş olsun sizede ☺️ Doktoruma kalsa her şey normal ve ilaç kullanmamalıymışım hiç bilmiyorum nereye kadar böyle devam eder 🤷♀️
Dilaraa23 Kurtiremmm teşekkür ederim, zaten baş ağrısı gebelikte normal ama olan bize oluyor bi çözüm gerek en azından parol içebilirsin canım🌸
Stoppedstar Bende de nerdeyse 28/30. Haftaya kadar sürekli migren atağı oldu. Hep de acilde parol ile sonuçlandı. Migren taşı kullandım o baya iyi geldi aslında. Sanırım hormonlardan kaynaklanıyor bilemedim. Ama baya çektim
Setenay-inci Karanlık odada azıcık uzanıyorum başımı tülbentle sarıyorum (ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey) 😀 bi de bol su içiyorum. Zorda kalmadıkça parol içmiyorum zararlı değil ama olsun alternatifleri deniyorum
Kurtiremmm Setenay-inci bende hiç parol kullanmadım bi zararı yok diyorlar ama yinede insan güvenemiyor 🥺 aman ağzımızın tadı kaçmasın 😂
Stoppedstar Kurtiremmm valla parol zararlı değil hamilelikte. Korona olmuştum içtim epey o zaman da. Magnezyuma çok erken başladım ama bana pek fayda etmedi açıkçası. Baş ağrısının tipine göre değişir tabi. Evde içtiğim parol fayda etmezken parol serum ediyordu.
Dilaraa23 Ummu1234 magnezyum ilacı iyi gelir dedi parolla aynı anda içmeye başladım biraz iyi geldi 😊
koohydal Melike1234- ay geçen bayıldım bende ama tansiyonum düşüktü ona bağladım, artık girdim bir yola doğumdan sonra tedaviye başlarım napayım