Pengu Kızlar kaç gündür hangi bebek arabasını alacagız diye düşünmekten rüyalarıma girdi. Chicco goody plus veya maclaren atom alan memnun olan varmı? Veya başka bi öneriniz varmı?
2022bebeki Pengu Goody plus beğendim ama fiyatı yüksek geldi ayrıca tekerlerinde problen çok oluyormuş diye iptal ettik.maclaren arkadaşım kullaniyor manevralarindan memnun. Sunny baby ya da prego aria arasında karar vericez biz de☺️
Pengu 2022bebeki çok teşekkür ederim bize kimse bu markaları önermemişti e bebege gittimizde suan sizden öğreniyorum. Bi araştıraym. Keza bende bebek arabasına bu kadar para vermek istemiyorum💗
2022bebeki Pengu Bebek adası, anne bebek magazasina gittiğimizde duyduk biz de açıkçası ☺️ pusetle birlikte alırsanız yenidogandan itibaren de kullanilir. Tam yatar pozisyonu olmasi beni cezbetti bir de.
Seyma0323 Pengu Chicco Liteway di heralde ama baya yıllar geçti sonra birine hediye ettik o da baya kullandı.. biz yurtdışından çok uyguna almıştık 100 euroya burda baya pahlı
Melded Bagi nanofold2 ye bakmadan bebek arabası almayın travellere göre aşırı pratik açması kapaması tek elle bile mümkün ve diğer travellere göre aşırı ağır değil. Pusetini de alınca yenidoğandan itibaren kullanabilirsiniz
Pengu 2022bebeki suny baby in hangi modelini önerdiler yenidoğandan iyibaren kullanım için. ?? Aslında karar versek efsane kasm tekrar geliyor indirime girerse alırdık🤪
2022bebeki Pengu Sunny baby viper Pegasus 2215 diye hatırlıyorum pusetiyle birlikte olani da var tekli modeli de. Evet ben de son indirmlere göre karar vericem sanırım düşündükçe sarpasariyor🙈