Eluf kaderbylozturk ooo o kadar eminsin kesin çok tsk ederm canim igrenince sana haber verirm bende öyle hissediyorum benim hislerim çoğu zaman cikiyor yanılmam bakalm hayirlisi
Eluf kaderbylozturk ben bakiyom bakiyom bebeğini bacaklarını goremiyom nerde ki sizler anlıyorsunuz gerçekten ya😅😅😅 bir daha incelcem bakim banada ugretin
kaderbylozturk Eluf yok ya aslında emın degılım bılmıyorumda bakmayı his diyelim bide anneler ne hıssedıyorsa o cıkıyo cok arkadssım var hıssettıgı cıkan hatta cınsiyet partısı yaptılar hıssettıgı cıkmadı sonradan değişti hissettigi cıktı 😂
kaderbylozturk Eluf ekrana bakınca solda artı işaretinin ıkı yan tarafında uzunca bişe var artı olan yer genital olarak dusun kenarlarında uzun olanlarda yarıya kadar nerdeyse bacakları yanlış görmuyorsam benden daha iyi blenler varsa onalrda soyleyebılır
anakuzusuu Bebeto1 hayır canım, senin bebise daha once de bakmıştım tam anlayamadım sadece çıkıntı var gibi gelmisti belli olmadı mi cinsiyetiniz☺️
Eluf Kızlar ben bugün eğitim ve araştırma hastanesine gittm sinsiyeti ne dedim daha erken çok küçük dedi dr bebegi kafasını zor goruyom dedi 14 haftalik demedi