Seyma_ozgede 2li tarama testini ilk defa devlette yaptırdım sonuç 53.4 çıkmış internette de pek anlamadım sonuçla ilgili yazılanları sizler yaptırıp benim gibi sonucu olanlar doktor ne dedi daha doktora gidemedim bu arada
Zmraemr Seyma_ozgede asıl önemli olan grafik var o doktorda oluyor ona göre bütünüyle değerlendiriliyor sonuç
Tubatgn Seyma_ozgede Canım sadece bu sonuç ile olmuyor ellerinde grafik var onunla beraber yorumluyorlar
Kezban06 Merhaba bende devlette yaptırdım bir ay oldu hala sonuç çıkmadı diyorlar bana internetten nerden baktınız acaba
Kezban06 Seyma_ozgede şimdi söyle ben geçen ayın 19 unda tahlil verdim e nabıza giriş yaptığım da tahlil sonuçlarında ayın 19 u ile ilgili bir tahlil göstermiyor sistemde o güne dair bir kayıt yok ya anlam veremedim bir türlü bir ay oldu hala çıkmadı
pinar_033 Bende devlet hastanesinde yaptırdım 2 hafta içinde çıkar dediler 4 gün sonra mesaj geldi çıkmış sonuçları da biz ne yapsak anlayamıyoruz doktordum grafiğe bakti sorun yok gayet güzel dedi
Seyma_ozgede Kezban06 benimde tahlilleri hemen çıkmadı 10 15 gün sürdü çıkması belkide sisteme girmediler yogunluktan bazen olabiliyor