Alp24677 Ama dozunda ye çünkü ben bebeğim küçük diye bunları abarttım şimdide kilolu diyor doktor yeme daha dedi diyet yapıyorum hatta
Alp24677 Bussy_ 40+3 bebeğim 3.400 bazen 3.600 ölçüyor ultrason doğana kadar 4 kilo olmaması gerekiyor zor olur senin için dedi doktor
Bussy_ tugba07caylak08 bugün sağlık ocağındaki ebemiz bebeğe kilo aldırmak istiyorsan yumurta ye,havuç suyu iç dedi. Sizlerede bilgi olsun 😇 Kendim hergün 1 yumurta,kaşar,ceviz,pastörize süt,çiğ fındık,tahin,pekmez,muz yiyorum.
Czn2105 tugba07caylak08 ben bunun genetik olduğunu düşünüyorum ya da bende hiçbiri işe yaramıyor ilk günden beri süt yumurtası kaşarı cevizi bademi muzu eksik etmedim tahin pekmezi çok seviyorum ama kızım bana mısın demiyor karın çevresi 6 gün geriden geliyor 😊 eşim 1.900 doğmuş ben 2.500 doğmuşum doktor da ikinizde misyonsunuz çok yüksek kilo bekleme dedi.
Betulrtap Ben tam tersi bisey sormak istiyorum kızlar 2 hafta önde giden bebek nasıl haftasına yakın yada uyumlu olur ne yemek lazım 😃
Alp24677 Bussy_ üç öğün yiyordum birde meyve öğünü, miktar olarakta canım ne kadar isterse 🫢 ben yaptım siz yapmayın erken doğum riskim vardı küçük kalmasın kilo alsın dedim ama abarttım biraz, doktor yeme daha bebek kilolu sağlıksız olur dedi