AzraFarah tugba07caylak08 muz, ceviz, kaşar, süt ben son ayimda sıkı bir şekilde beslendim bir kilo yakın aldı kızım
Fatma4506 tugba07caylak08 Muz,ceviz,çiğ kuruyemiş,tahin,pekmez,haşlanmış yumurta. Ben 2 hafta bunları her gun teketmeye calistim 600 gr almis oldu bebis
Nzl38 tugba07caylak08 valla ben doktoruma sordum sen sağlıklı beslen yeter dedi bebeğin kilosu biraz genetikle alakalı bişe arkadaşım çok dikkat etti bebeğe kilo aldıran besinler diye diye yedi 39 haftalık doğum yaptı bebeği 2,5 kilo doğdu bende normal beslendim 3,5 kilo doğum yaptım kızıma şimdi 31 haftalık ikizlere hamileyim özel olarak hiç bişe tüketmedim çok şükür kiloları bir hafta önden gidiyor siz sağlıklı beslenin stres yapmayın
Mrvdru tugba07caylak08 2 hafta da 635gr aldı canım kilo alımı yavaşlamıştı benim bebişin. Özellikle proteinli süt içtim kaşar yedim
tsmmst tugba07caylak08 benim bebem de bu kontrolde alması gereken kiloyu alamamış doktor ablamız sıkı beslen dedi, oysa muzu ve cevizi hiç kaçırmam ama 😅 tahin pekmez kaşar gibi şeylere ağırlık veriyim bari bundan sonra 🥰
SuperMom3 tugba07caylak08 ikizlere gebeyim ikinci gebeliğim ilkinde de oğlum 3950 doğdu kış bebeğiydi yine akşamları iki gün ıspanak bir gün balık bir gün et 2 gün kurubaklagil ( mercimek falan ) bulgur falan yiyorum 1 günde sebze yemeği akşam uyumadan ceviz bir bardak süt bal muz mikserden geçirip içiyorum sabanda bol yeşillik roka falan yanında kaşar zeytin bal tereyağ yiyorum bol bol kilo alıyor
Neslivebebegi Protein ve sağlıklı yağlar yerseniz güzel kilo alıyor. Et, Tavuk ve bunların suyuna yapılmış çorbalar, Kuruyemiş, yumurta, avakado, tahin, bal-kaymak gibi.
ZeynepNilDuran tugba07caylak08 yumurta, et, balık, süt ve süt ürünleri (proteinler), ceviz, badem(çiğ), bakliyatlar, avokado benim bildiklerim bunlar. Protein ağırlıklı beslenmek bebeğe fayda sağlıyor.
Gamzerstoglu Hulya2626 hadis var ama ben şunu söylemek istiyorum benim mide yanmama aşırı iyi geliyor
Udu tugba07caylak08 her sabah sut iciyorum, hergun 2 haslanmis yumurta yiorum kasar yiorum , 2 gunde 1 muz yiorum en sık yediğim şeyler bunlar arada ceviz yiorum 23+2 de 536 gram di yani ise yariyomu olmasi gereken bu mu bilmiorum yarin gidince bakim kac cikicak
sari-uggli-mehmet-aga tugba07caylak08 ben bu hafta “kaşar ve kuruyemiş” deneyi yapıyorum. 2 günde 1 ya kahvaltıda kaşar yiyorum ya da o gün 1 büyük avuç kuruyemiş (kaju, fındık, çam fıstığı) yiyorum. Bakalım ne kadar kilo alacak bebiş :) 2 haftada 1 kontrole gidiyorum riskli gebelik olduğum için. 1050 kg idi en son (26+4 iken) bir sonraki randevum 6 gün sonra.
Busram_07 Melike236 Nesquik yap😀 tozuda olabilir taneside gevrekler filan soğuk iç veya ısıtarak bal koy vs vs.
krdelen41 Melike236 bende süt içmem yaramıyor nedense. Onun yerine ev yoğurdu yiyorum günde 1 kase o daha sağlıklı sütten
BernaOmer Kızlar merhaba bakarmısınız gebelik düşünenler planlı üç aydır istiyorum ama şimdilik birşey yok galiba