melikeyldz_05 Kızlar adetime daha var test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim Beta Hcg 14 çıktı 2 gün sonra yine kan ver dediler. İnşallah değerim yükselir Dualarınızı Bekliyorm 🤲 Allah’ım isteyen Herkese Nasip Etsin İnşallah 🤲
323832 melikeyldz_05 daha adetine varmis yukselir canim ben adete 10 gun kala 7.7 ile ogrenmistim 1 gun kala da 987 çıkmıştı icini ferah tut
nazsenturk-60 melikeyldz_05 ayni yerde aynı kurumda tekrarla testleri ve iki katı çıkmazsa da üzülme başında bende de öyleydi iki katı değil daha az değer çıkıyordu ama çok şükür 5 ay bitiyor 🙏
Withaysa melikeyldz_05 canım benim ilk öğrendiğimde 15ti düzenli olarak takip ettim bugün çok şükür 2969 çıktı 🙂 bol bol dua et ve dinlen 🥰
Kadriye28 İnşallah canım benim rabbim sevindirsin inşallah içini ferah tut bende hep öyle kan verdim pazartesi çarşamba cuma verdim
Kadriye28 melikeyldz_05 folik asit kullandım 2 ay besinlere dikkat et ama çıktıysa muhtemelen gebesin ben 214 den öğrendim çok panik oluyor insan içini ferah tut dua et Çarşamba 634 oldu cuma 1323 oldu
Kadriye28 melikeyldz_05 he canım birde arkadaşım 27 de öğrendi 68 oldu onunda öyle yavaş yavaş arttı hep dua et
Kadriye28 melikeyldz_05 içini ferah tut benimde ilk gebelik aşırı korkularum var sana anlatamam inşallah sende öyle endişelere gormezsin ben daha keseyi goremedim bir gorsem rahatlicam 😀