2prensesannesiiii Limon elma bunları tuzlayıp yemek istiyorum her birinden birer tane yedim fazlasını yemek istiyorum kendimi zaptetmeye çalışıyorum😃🤭🤭🤭🤭 her şeyi tuzla yeme fikri çık aklımdan😁
Kymtipek 2prensesannesiiii Bende öyleydim limonu bölüp tuz atıp yiyordum, yeşil ekşi elmayıda🤤 turşuda şuan 18 haftalığız kızım olacak😍💕
BabarAybars Cinsiyeti belli mi bende öyleydim turşu felanda kavanoz kavanoz yedim şuan 37 haftalık erkek bebeğe hamileyim
2prensesannesiiii BabarAybars oy maşallah sağlıcakla gelsin bizim dr sadece tahmin yaptım 11+1 de kız gibi duruyor dedi burda herkes kız dedi hayırlısı olsun🥰🙏🏻Çarşamba ikili tarama yapılacak ve dr yine tahmin yapacak🥰
BabarAybars Demekki bu neye aserme konusu değişiyor ben mesela ekşi ve tuzlu şeyler aserdim yedim erkek sizde aynı şekilde ama kız 😄 demekki hurafelere inanmamak gerekiyor
BabarAybars @2prensesannesiiii detaylida net belli olur kuzum bnmde detaylida belli olmuşdu sağlıklı olsunda inşallah evladn cinsiyeti olmaz 😘 kaderleri güzel olsn inşallah🤍 bizede haber edersn artk
2prensesannesiiii BabarAybars elbette ama şimdi ben kendimi kıza alıştırdım😂 tahminler öyle diye bide gördüm dedim kız süzülüşünden belli🥰😂
2prensesannesiiii Mello29 aaaa ooooo🤭🤭🤭🥴🥴🥴 kız dün tartıldım 59 la başladım 3 aylığım 57 çıktım bu işte bi terslik var😂😂 kilo istemem
Mello29 2prensesannesiiii ohh mis gibi ama iste 22.haftada bir gün yeni tursu almistik ben biraz abartmisim yemeyi o gün ertesi gün bi tartildim 2 kilo almisim bir günde kafayi yiycektim sonra anladım ödem oldugunu bir günde de geri verdim o 2 kiloyu artik tursuyla göz göze bile gelmiyorum😂😂😂
sacmalamakizim 2prensesannesiiii 6′dan 8. Haftaya kadar kahvaltı yapmayıp sadece tuzlu salatalık yiyen ben 😂 kızım oldu
2prensesannesiiii sacmalamakizim aaaaaa bu ben domates salatalık çok yiyorum 😂 tuzlayıp ama kahvaltıda yapyorum😂 benimde kız içimdeki his artık emin buna😂
sacmalamakizim 2prensesannesiiii Bende hiç aserme bulantı olmadı sadece ilk haftalarda acayip tuzlu salatalık yerdim 😂