ZynpSnr Gamzeee111 ihmal etmeyin doktora gidin ya da doktorunuza bilgi verin yerleşme kanaması kalp atısından sonra olmaz düşük tehlikesi olabilir gecmıs olsun
Gamzeee111 Malesef dün akşam başladı ara ara lekelenme oluyor, hafta içi gideceğim ama içim rahat etmedi
Gmze1909 Gamzeee111 bende kesenin 3 kat büyüklüğünde kanama bar demişti doktor çok zor bi süreç halen devam ediyor. 7+3m düşük tehlikem var 1 ay yerinden kalkmayacaksın demişti ilişkidende oluyor 🙁
Sultan4141 Dinlen cok ayakta kalma bol su ic canim birde mutlaka yarin doktora gorun benimde olmustu ilk zamanlar hatta baya kan rengine gelmisti cok şükür sonra gecti 34 haftaligiz suan
Sultan4141 Benim ikiz gebelik doktor da kanamaya bir anlam verememisti ultrason da bir sorun gözükmüyordu progestan basladik igne vuruldum dinlendim ama kahverengi leke icin genelde yerlesme kanamasi da diyolar
Sultan4141 Gamzeee111 amin canimm 🤲 sende insallah hayirlisiyla kucagina alirsin sorunsuz bir sekilde devam eder gebeligin🥰
Gamzeee111 yagmur089 cuma günü doktordaydım kalp atışını ve kendini gördük şükür bir sıkıntı yok dedi dün akşam böyle oldu kafam aşırı karıştı 🥹
Gamzeee111 Gmze1909 Rabbim hepimize korku versin acı yaşatmasın inşallah sağlıkla geçer bu günler de canım 🥹❤️
Zmraemr Gamzeee111 yine de acile gidin ilk haftalar riskli çünkü.Gerek görülürse fitil verilir.Benim de ilk kese ve kalp atışı duyuldu ertesi gün lekelenme yaşadım acile gittim kese ve bebek kontrol edildi sıkıntı yoktu sonraki hafta yine devam etti yine gittim ve fitil verildi kesildi.İhmal etmeyin