Ilaydaerd Ygtzynp çatlamadan sonraki gün için öneriyorlar genelde ama tabi ki nasip bu işler birazda tam yumurtlama günü erkek oluyor genelde.
Ayezhanim Ygtzynp olası yumurtlamadan sonra üç dört iki gün önceki ilişki ile kız çocuğu oluyormuş canım öyle söylenmişti 🐣💕
Ygtzynp Ayezhanim çift çizginin göründüğü güne kadar mı o zaman canım.çift çizgiden itibaren bırakmak gerekli ozaman.ikisinde de ovulasyon yapsamda çift çizgi günü denk gelebildik🙈 demek ki nasip böyleymiş
Melekolmak Benimde oğlumda ovulasyon testi kullanmistim tam pik olduğu gün ve catladigi günkü ilişkiyle olmustu şimdiki hamileligimdede catlamadan 3 gün önce ilişkiyi bıraktık yine ovulasyon testi yaptım merakla bekliyorum kız tutar mı diye
annesininkelegi Melekolmak merhabalar benimde oğlum var birde kızım olsun cok isterim. Bilerek degil ama çatlamadan 1.5 -2 gün öncesinde ilişkiyi bıraktık. Merak ediyorum tutar mı veya cinsiyette bir farklılık olur mu diye😊
Ayezhanim Ygtzynp evet canım pikten yani yumurtalma gününde bir gün sonrası siliklesince çatlama kabul ediliyor o günlerde olan beraberlikte erkek bebek olasılığı daha yüksekmiş
Susamtohumununannesi minikmucizeemaak ben hem trendyoldan söyledim hemde birgebeningünlüğü sayfasından aldım. Ama birgebeningünlüğü en en iyisi hatta gebeliğimide ovülasyon testi ile öğrendim
minikmucizeemaak Susamtohumununannesi bende sipriş vermek istiyorum ama nasıl kullanılacagını vs anlatıyorlar mı ? Normalde telefonda uygulamadan takip ediyordum
Susamtohumununannesi minikmucizeemaak tabii ebru hanım inanılmaz ilgili biri sayfasını takip edin öne çıkanlarda falan hep var kullanımı vs
Susamtohumununannesi minikmucizeemaak rica ederim aslında elimde çeşitli markalara ait bi kaç test kaldı size iletmemi isterseniz herhangi bir ücret talebim olmadan iletebilirm
minikmucizeemaak Susamtohumununannesi Gerçekten mi 🥹 Olur çok teşekkür ederim belki de bu bi işarettir ve sizin testleriniz sayesinde gebelik yaşarım
Susamtohumununannesi minikmucizeemaak çok sevinirim inanın ki ama nasıl ulaşmaz birbirimize ben çok bilmiyorum numara adres falan paylaşabiliyoruz muyuz
Ygtzynp annesininkelegi çift çizgi ne oluyor peki? Yani yumurtma günü mü oluyor. Yazmıslar ya yumurtlama günü erkek bebek ihtimali artıyor diyo