Denizdeniz07 Haftadayım ve son bir haftadır inanılmaz mide yanması yaşıyorum. Gece uyku uyuyamadım resmen aynı sorunu yaşayan var mı ne iyi gelir acaba 🙄
beybito27 Denizdeniz07 ben 29+3 teyim. Yaklaşık iki haftadır çekiyorum. Ilık süt iyi geliyor. Doktorum gaviscon yazdı ayrıca. Şekerli ürünlerden ve baharattan uzak durmaya çalışın
Sedamete Denizdeniz07 rennie çiğneme tablet,süt ve elma iyi geliyor canım rennie anında kesiyor fakat uzun sürmüyor
BabarAybars Bende hamileliğim son haftalarında 30 dan sonra yaşamaya başladım mide yanmasını bana tek iyi gelen renne tablet oldu doktoruna danisabilirsn
Denizdeniz07 BabarAybars rennie banada iyi gelir normalde ama Bi doktoruma sorayım olmadı baya zorlanıyorum çünkü
gkcnn Ben lansor kullandım hamileliğimin sonuna kadar çok ağrıdığı zamanlarda da iki üç yudum soğuk süt çok güzel kesiyor mide yanmasını
happiestMom gkcnn bu lansor mide koruyucu degil mi ya bana da gecen gün rapor için gittiğim farklı bir kadın doğum doktoru yazdı kendi doktoruma danısmadan içmek istemedim.
Elif-3420 Doktorum rennie yazmıştı bana ben onu kullanıyorum genelde ama doktorunuza sorun onun yazdigini kullanin süt ve elma da iyi geliyor
koohydal maden suyu ve nane şekeri. nane genel olarak rahatlatıyor mideyi. benim ülserim olduğu için hep midem yandığından iyi geliyor nane ve maden suyu
11115 Denizdeniz07 bende 33 haftadayım, her gecə süt içiyorum, çok iyi geliyo, acılı ekşi yememeye çalış
asuyalin Denizdeniz07 dr rennie duo verdi bana ama geçer 1-2 haftaya kadar sabret canım. Ben ilacı aldım bebek aşağı indi herhalde mide yanmam geçti. Ama 1 ay çok kötü yanmıştı.
Merveluk Denizdeniz07 benimde hala midem yanıyor bende 34. Haftamdayim soda midemi rahatlatiyor süt içince midem daha kotu yanıyor benim birde ekmek yeyince midem rahatlıyor