Nur-34 Kızlar bugun renkli dopplere giricem cok heycanlıyım hemen cıkıyomu sonuclar ? Ultrason fotografı?
Haticemustafa Nur-34 ben girmedim ama girenlerden biliyorum hemen veriyor orda eline hem fotograf hem cd olarak canm 😊
sudamlasi Nur-34 doktor ultrasonda bakarken o anda söylüyo iyi güzel vs diye sana da gösterir 40 dk kadar sürüyo. Bazı Doktorlar cd veriyo bazısı bişey vermiyo bazısı da ultrason çıktısını veriyo. Özele gidiyorsan mutlaka verirler.
desagr Gebeyimben Ben 300 liraya hekimoğlu görüntüleme merkezinde çektirdim, reyapta 450 civarıydı sanırım
Nur-34 Sulemrahkuzey yoldayım bende gidiyorum oğlusum harekleri fazlalaştırdı oda heyecanlı sanırım 😍
Sulemrahkuzey Nur-34 yaaa 😍 bakalım bizim oğlan me yapacak yarın inşallah yüzünü gösterir de bakarız resim alırız ☺️
BusraBaturu Ben Gaziantep’te yaşıyorum 10₺ vermiştim valla detaylı ultrasona 5 dk sürmüyor çekilmesi 2/3 dk sonuç rapor çıkıyor hemen
Oznurboluzun Nur-34 benim girdigim yer doktor yarim saat bakıyor baktıktan 2 dkk sonra dosya olarak veriyor eğer bebeginiz resim içinde uygunsa onuda hemen çekip veriyorlar ve fiyatı 250 idi özel bir yerdi bursada bi arada benim kızım resim vermedi 2 kere gittim tik yok hep yüzü kapalı elleri ayaklari yüzünde yetmiyormuş gibi kordonun gölgesi de varmış allah bilir kacincida resim alabilicem inşallah alırım ya renkli resmi olsun istiyorum bir tane♥️👼
Oznurboluzun gamzeozer16 3 hafta önce gittim sonomar hastanesi fsm caddesinde esentepe siz bursada mi oturuyorsunuz