Msalbyrk
[bilinmeyen] evet yapamiyor.
Asya_2402
[bilinmeyen] Msalbyrk Aksine kan pıhtılaşması olanlara normal Doğum öneriliyor ben sezaryen istediğim halde devam ettiğim 2 doktorum da ki biri perinatolog normali deneyeceğiz önce dediler
Muhammedamine
Msalbyrk aksine doktorum normal doğumda ıstarcı olmamı istedi hemde 3 doktorla görüştüm sezeryanda kabana daha çok oluyor ce pıhtılaşma problemi olanlarda iyileşme süreci daha uzun olduğu için sezeryan bizim için risk 🙋🏻♀️
azemannesi
[bilinmeyen] yoo benim yengem 5 cocuhunada normal yapti kan pjhtilasmasi olmasina ragmen
minigin_annesi
İgneye baslamak icin ultrasonda gozukmesi lazim tatlim...Gec dollenmeden dolayi suan gozukmez degerin 5binlerde olmasi lazim....bu yuzden ...bide o igneleri raporlu aliyorsun...kendin kendine yapiyorsunn...Bu arada hayirli olsun tatlimm🙏❤️
Seda54
minigin_annesi illa kese gözüküp de iğneye başlanacak diye birşey yok ki ben keseyi görmeden başladım iğneye bence ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi
Mrv06
minigin_annesi deger yükselir yükselmez verdi bana dr um igneyi usg yi beklemedik riske atmayalm diyip başaldk gözükmesi lazm değil o yüzden
Gamze612
minigin_annesi tup bebekle gebe kaldim.. bebek tutmadan once de kan sulandirici igne kullaniyordum 3 ay da devam ettim. Yanlis hatirlamiorsam🤔 simdi sadece corasprin kullaniorum
Destina21
Bebeği görmeden dış gebelik mi sıkıntılı bir gebelik mi görmeden ilaç verilmiyor .. folik asit verebilir şimdi daha sonra ayrıntılı tahlil isterler zaten ..
tugbaarya
Henüz erken olduğunu için bakmamis olabilir kalp atışı duyulduğunu an başlıyorlar. Benim öyle oldu ikisinde de. Malesef bunu bekliyorlar. Ve iğne kullanarak da bir al dogum yapabiliyorsun. Zaten ilacın etkisi 24 saat . Dr lar ona göre ayarlıyor zaten
Susamtanem
Benim de kan pıhtılaşması var hergün iğne oluyorum.kese ve bebeği görmeden iğne vermedi bana da doktor. İlk gebeliğim de sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak.
REYHANdnmz
Ben doktora söyledim adet günüm geçmeden kanda pozitifi görünce hemen dedim adet günüm geçince düşük başlıyor iğne olmam gerekli dedim saolun hemen rapor çıkardı yazdı kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür .ve normal doğum gözüküyor
Muhammedamine
[bilinmeyen] canım değerine bakarsak çok küçük olmalı bebeğin tutunma aşamasında yada oluşma . Keseyi görünce başlar hapa iğneye . Doğum konusuba gelirsek sezeryan bizim için daha riskli sırf bu yüzden seni sezeryana almak isteyen doktor olursa değiştir biz normal doğum yapabiliriz
deletedmom6295
[bilinmeyen] kesenizingörünmesi için erken olduğundan bu değerlerde bakmazlar ultrasonla en azından 1000 leri görünce vajinal ultrasona alabilir. sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun
Seda54
[bilinmeyen] 285 di canım
Seda54
[bilinmeyen] valla o konuda bi yorum yapamam canımm ama iğneye ne kadar erken başlarsan o kadar iyi yani
Seda54
[bilinmeyen] ben şuanda 8+1im canım 4 haftalıkken öğrendim ve hemen başlattı doktorum bugünde kalp atışını duymaya gidiyoruz nasipse 😇 darısı sana inşallahhhh canım
Yenianneyimmm
[bilinmeyen] ben 7 haftanın sonunda başladım iğnelere
Yenianneyimmm
[bilinmeyen] aynen aslında doktorum çok geç geldin niye bu zamana kadar bekledin falan dedi şansıma bayram tatili vardi doktorun gününü bekle derken öyle oldu
aysgl13
Ben gebelik testinde çıkar çıkmaz kullanmaya başladım. Ultrason da görmeye gerek yok ki?
Seda54
[bilinmeyen] 5+2 de gördük yanlış hatırlamıyorsam canım
Yenianneyimmm
[bilinmeyen] aynen canım Allah size bağışlasın inşallah benim 3 kaybım oldu 8 haftalık hep şimdi 22+4 olduk inşallah hayırlısıyla kucağa da alırız